ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

سه شنبه دوم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS عامل 40 درصد طلاق‌هاي کشور

    یک شنبه 22 اسفند 1389

    بازديدها: 487   |   تعداد آرا: 13

    عامل 40 درصد طلاق‌هاي کشور
    عامل 40 درصد طلاق‌هاي کشور


     

    نويسنده: دکتر غلامحسين قائدي، روانپزشک




     
    خانواده به‌عنوان زير بنايي‌ترين رکن هر جامعه است که استحکام و بنيان آن جزو ضروريات اساسي است. طلاق اين زيربنا را متزلزل ساخته و تاثيرات حادي بر جامعه دارد. رابطه جنسي شکل دهنده بخشي از ادراکات زوجين از همديگر است و ادراکات جنسي در بين زوجين ارتباط مثبت با رفتارهايي دارد که نگهدارنده و تداوم‌بخش ازدواج است. تحقيقات نشان داده است که صميميت جنسي با صميميت عاطفي در ارتباط است (گريف، 2001) همچنين مشکلات جنسي به سادگي در متن يک رابطه زناشويي سست و لرزان پديدار مي‌شود.
    اين مشکلات با سلطه‌گري، تنبيه، حسادت، ترس از بي‌وفايي و تعارض‌هاي مداوم در زمينه‌هاي ديگر زندگي همبستگي دارد (هاربين، 1997) براساس نظريه ناسازگاري جنسي، عدم توافق جنسي زوجين اولين و مهم‌ترين عامل طلاق است. فرض اصلي اين نظريه اين است که کاميابي جنسي به ازدواجي موفق و پايدار منجر مي‌شود و ناکامي جنسي طلاق را به دنبال دارد. جوهر اين نظريه بر اين اصل استوار است که از ميان تمام عواملي که در پس مشکلات خانوادگي به ويژه مشکلات منجر به طلاق وجود دارد، عدم کاميابي جنسي است که بر ديگر عوامل زمينه‌اي تقدم دارد.
    اگر زوجي در روابط زناشويي کامياب باشند از بسياري از مشکلات به راحتي در مي‌گذرند و زندگي خوبي را سپري مي‌کنند. برعکس نبودن يک رابطه جنسي مناسب زمينه را براي دامن زدن به مشکلات جزيي و تبديل آن به مشکلات بزرگ مهيا مي‌سازد. به بيان ديگر مي‌خواهم اين‌طور بگويم که عوامل ديگر از جمله پول، شغل، فرزندان و تاثير ديگر افراد و دخالت آنها در خانواده، تا زماني که رضايت جنسي وجود دارد تاثير قابل ملاحظه‌اي بر گسيختگي خانواده ندارد و هيچ يک از عوامل بالا در صورت عدم رضايت‌جنسي و زناشويي نمي‌توانند از فروپاشي خانواده جلوگيري کنند.
    براساس اين نظريه، لذت‌جويي جنسي اختصاص به سن خاصي نداشته و به تعبيري ديگر فراسني محسوب مي‌شود. مجموعه لذات زميني از جمله لذت جنسي، براي تمام سنين امري غريزي و خدادادي است. تفاوت موجود فقط به خاطر شيوه تظاهر آن است. در برخي پژوهش‌هاي معدودي که در ايران انجام شده است عامل 40 درصد طلاق‌ها، عدم رضايت جنسي عنوان شده است بنابراين آيا به نظر شما لازم نيست در جهت آموزش جنسي خانواده‌ها، از جمله زوجين جوان و جلوگيري از تبعات اجتماعي بعدي طلاق اقدام عاجلي صورت پذيرد؟! در حالي که به راحتي مي‌توان با آموزش جنسي زوجين جوان که در آغاز راه زندگي هستند از بروز مشکلات جنسي و اختلافات زمينه‌ساز طلاق پيشگيري کرد.
    منبع:www.salamat.com



     


    مطالب مرتبط با : طلاق‌  عامل طلاق‌ 

    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران

    هیچ نظری ثبت نشده است.

    تبلیغات سایت
     اسامی امامزاده ها و اماکن متبرکه
    کلیپ های علمی ، سرگرمی
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    روند کاهش قیمت کالاهای ضروری ادامه دارد

    استاندار تهران گفت: روند کاهش قیمت کالاهای ضروری مردم با برپایی نمایشگاه‌ها ادامه ...

    زلزله مورموری آبدانان را لرزاند

    فرماندار آبدانان گفت: زلزله مورموری آبدانان را لرزاند. ادامه ...

    نگهداري حيوانات خانگي، پول يا تهاجم فرهنگي؟

    قديم ترها مردم مرغ و خروس در حياط خانه داشتند، بعضي ها مثل همان قديم ها ادامه ...

    فاز دوم هدفمندی یارانه ها از خرداد آغاز می شود

    قرائنی از جمله وعده ارزانی از اواخر اردیبهشت،تصویب اعتبار ویژه 24میلیاردی ادامه ...

    77 هزار تخت بیمارستانی جایگزین بیمارستانهای فرسوده می شوند

    وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: 77 هزار تخت بیمارستانی در مرحله طراحی ادامه ...

    پشه تب دانگ، تهديدي جدي براي انگلستان

    پشه آل منتشر کننده ي بيماري هاي گرمسيري از جمله بيماري تب دانگ، انگلستان ادامه ...

    شهریه‌های دانشگاه آزاد زیاد نیست!؟

    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه شهریه‌های دانشگاه آزاد زیاد ادامه ...

    دختر نوجوان بعد از فرار از دست آدم‌ربایان به چنگ متجاوزان افتاد

    دختر جوان بعد از اینکه توانست خود را از دام آدم‌ربایان نجات دهد، از سوی ادامه ...

    رتبه ۱۸۹ ایران در ایمنی جاده ای

    حوادث رانندگی سالانه جان هزاران تن از هموطنان ما را می گیرد. این موضوع ادامه ...

    عوارض جدی لامپ های مهتابی معمولی برای درمان زردی نوزادان

    استفاده خانواده ها از لامپ های مهتابی متداول برای درمان زردی نوزادان عواقب ادامه ...

    روایت تلخ کشته شدن نوجوان 13 ساله ایلامی تشریح شد

    از سوی فرمانده انتظامی استان ایلام روایت تلخ کشته شدن نوجوان 13 ساله ایلامی ادامه ...

    تروریست نروژی: از بازی‌های رایانه‌ای برای تمرین قتل عام استفاده می‌کردم

    ترویست نروژی که سال گذشته ۷۷ نفر را با اسلحه به قتل رساند در جلسه امروز ادامه ...

    مقاله ویژه

     
     دوستی و دوست‌یابی‌های سالم از نگاه روایات و روانشناسان (1)

     حقوق جنسى زن و شوهر در اسلام (1)