ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

پنج شنبه چهارم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

دنیای مجازی
بعد انقلاب زنان به جایگاه واقعی خود رسیدند
 1
بعد انقلاب زنان به جایگاه واقعی خود رسیدند

یک شنبه 16 بهمن 1390  4:04 PM




 

نسخه چاپيارسال به دوستان
مدیرکل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی:
بعد انقلاب زنان به جایگاه واقعی خود رسیدند

خبرگزاری فارس: مدیرکل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: بعد از به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی زنان به جایگاه واقعی خود در جامعه دست یافتند.

خبرگزاری فارس: بعد انقلاب زنان به جایگاه واقعی خود رسیدند

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، کوروش ساکی عصر امروز در همایش زن و صیانت از ارزش‌های انقلاب که در تالار اجتماعات ابن‌سینا ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: بین بانوان و دختران جوان کشور ما استعدادها و ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که نمونه این توانمندی‌ها در یک وزیر بهداشت زن متبلور شد.

وی تصریح کرد: سپردن پست وزرات به عنوان یکی از پرمسئولیت‌ترین مشاغل بعد پیروزی انقلاب به یک زن بی‌سابقه است ولی خوشبختانه به دلیل وجود ایمان و اعتماد نسبت به بانوان این امر محقق شد به طوریکه وی به نمایندگی از بانوان ایران توانایی‌های زنان برای قرار گرفتن در این پست به اثبات می‌رساند.

این مسئول پایه‌گذار سلامت اجتماعی جامعه بانوان دانست و گفت: چنانچه بانوان از سلامت کامل و همه‌جانبه در زندگی شخصی و اجتماعی خود برخوردار شوند جامعه هم به سمت سلامتی و دوری از آلودگی‌ها و کژرفتاری‌ها حرکت خواهد کرد به طوری که امروزه با عنایت به اهمیت این مسئله ارتقای شاخص‌های سلامت بانوان مورد توجه قرار گرفته است و توفیق‌های زیادی هم حاصل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم شکل‌گیری خانواده مبتنی بر آگاهی و علاقه دوطرفه تاکید کرد و گفت: در صورتی که طرفین با آگاهی و داشتن شناخت متقابل نسبت به تشکیل خانواده با یکدیگر راضی شوند فرزندان سالم و موفق تربیت کرده و به جامعه تحویل خواهند داد و به دنبال آن زمینه برای رشد و شکوفایی جامعه بیش از بیش فراهم می‌شود.

مدیرکل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه 48 درصد جامعه زنان تشکیل می‌دهند اظهار داشت: نه‌ تنها قشر عظیمی از جامعه بلکه تاثیرگذارترین طیف جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند پس وضعیت سلامتی جسمی، روحی و اجتماعی آنها از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا مردان و زنان آینده در دامان آنها پروش داده می‌شود.

انتهای پیام/آ



   مدیریت تالارهای : دفاع مقدس  ،  دانلود جزوات علوم انساني  و لطیفه و طنز

    پل ارتباطی  :  golshani0014@yahoo.com



mehdi0014






تاریخ عضویت: مرداد 1389 
سطح کاربری : کاربر طلایی1
تعداد پست ها: 114117
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز


 1
   پاسخ
دسترسی سریع:
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی:

 مقالات اسطوره ها