ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

پنج شنبه چهارم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

تالار سینما
موضوعات احادیث
بازديدها: 124   |   تعداد آرا: 4

اميرالمومنان على عليه السلام می فرمایند:
صومُ النَّفسِ عَن لَذّاتِ الدُّنيا اَنفَعُ الصّيام؛
روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزه‏هاست.
غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64


رزق معنوی ...

قال رسول الله - صلّي الله عليه و آله - : حملة القرآن المخصوصون برحمة الله الملبسون نور الله المعلمون کلام الله المقربون من الله من والاهم فقد والي الله و من عاداهم فقد عادي الله.
پيامبر اکرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود: حاملان قرآن مخصوصند به رحمت و بخشش خدا و پوشيده به نور خدا، معلم کلام خدا و مقربان نزد خداوند هستند، هر کس آنها را دوست دارد، خدا را دوست داشته و هر که با آنها دشمن باشد با خدا دشمن است.
«بحار الأنوار، ج 92، ص 181»

امام علی(عليه السلام) فرمودند:
الفُتوّةُ نائلٌ مَبذولٌ، و أذىً مَكفوفٌ؛
جوانمردى [به]بخشندگى و نيازردن مردم است.
غرر الحكم : 2170.
امام علی(علیه السلام) می فرمایند:
شكم آدمى، دشمن او است.
(غررالحکم ، باب پرخوری)
قال الامام الباقر - عليه السلام - :
ثلاثُ خصالٍ لا يموتُ صاحِبُهنَّ ابداً حتّي يري وبالَهنَّ: البغيُ و قطيعةُ الرّحم و اليمين الكاذبة ؛
امام باقر - عليه السلام - فرمودند: سه خصلت است كه هر كه آنها را دارد نمي ميرد، مگر اين كه كيفرشان را در همين دنيا مي بيند: ستم، قطع رحم و قسم دروغ، (در اين ميان) پاداش صلة رحم زودتر از ثواب اعمال ديگر به انسان مي رسد.
«الکافي، ج 74، ص 348»
قال الامام علي - عليه السّلام - : و اعلموا أن القرآن هو الناصح الذي لا يَغُشُّ و الهادي الذي لا يضلُّ و المحدث الذي لا يکذب و ما جالسي القرآن احدٌ الا قام عند بزيادة او نقصان زيادة في هدي او نقصان من عمي.
امام علي - عليه السّلام - فرمودند: بدانيد که همانا قرآن پندآموزي است که در کار او فريب وجود ندارد و هدايت گري است که گمراه نمي کند و سخنگويي است که دروغ نمي گويد، هيچ کسي نزد قرآن نمي نشيند مگر اين که وقت بلند شدن و جداشدن در او زيادت و يا نقصاني ايجاد شود، زيادي در هدايت و نقصان در جهل و بي خبري او.
«نهج البلاغه، خطبه 176»
از امام رضا (علیه السلام) پرسیدند:
ما حد التَّوكُل؟ فقال لی : اَن لا تَخافَ معَ اللهِ اَحَداً؛
حد توكل چیست؟ حضرت فرمودند: اینكه با وجود خدا از هیچ كس نترسی.
(جهاد النفس،ح 292)
حضرت مهدی (علیه السلام) فرمودند:
ملعون ملعون من اخر المغرب الى ان تشتبك النجوم ؛
ملعون است، ملعون است، آن كسى كه نماز مغربش را تأخير بيندازد تا زمانى كه آسمان پديدار شود.
(بحارالانوار، ج 52، ص 15)
امام صادق علیه السلام فرمودند:
إیَّاکَ وَ الْکَسَلَ وَ الضَّجَرَ فَإِنَّهُمَا یَمْنَعَانِکَ مِنْ حَظِّکَ مِنَ الدُّنْیَا وَ الاْآخِرَةِ؛
از تنبلی و بی حوصلگی بپرهیز، زیرا که این دو خصلت تو را از بهره دنیا و آخرت باز می دارند.
میزان الحکمه، ج 11، ص5186
قال الصادق - عليه السلام -:
لايركع عبدلله ركوعا على الحقيقة ، الا زينة الله تعالى بنور بهائه و اظله فى ضلال كبريائه و كساه كسوة اصفيائه ؛
هيچ بنده اى براى خدا به حقيقت ركوع نكند، مگر آن كه خداوند تعالى او را به نور جمال خود بيارايد و در سايه كبريايى اش جاى دهد و جامه برگزيدگانش بپوشاند.
(مصباح الشريعه ، ص 14)
قال الامام علي - عليه السلام - : زَعَمَ اِبنُ النَّابِغَةِ أني تِلعابة تِمزَاحَةٌ ذُو دُعَابَةٍ، اُعَافِسُ وَاُمَارِسُ، هَيهَاتَ! يَمنَعُنِي مِن ذَاکخَوفُ المَوتِ وَذِکرُ البَعثِ وَالحِسَابِ.
امام علي - عليه السلام - فرمودند: پسر نابغه (عمروعاص) پنداشته است که من اهل زياده روي در بازيگري و شوخي کردنم و مردم را به بازي و بيهودگي مي گيرم، هرگز، ترس از مرگ و ياد قيامت و حسابرسي مرا از اين کارها باز داشته.
«نهج السعاده، ج 2، ص 87»

نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

تبلیغات سایت
پیامک های هنر
 مقالات آموزش
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی:

گالری تصاویر

تصاویر هفته