ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

شنبه بیست و دوم بهمن 1390 خورشیدی (سال جهاد اقتصادی)

کلیپ های تصویری تلاوت قرآنی
تبلیغات
 درباره وال استريت
 علل انحرافات جنسی و راه های پیشگیری و درمان (1)
دفاع مقدس در گردونه سياست هاي دو ابر قدرت
 وقتی شما گرم هستید اما همسرتان سرد است
 بازگشایی مدارس و مشکلات خواب کودکان
نمونه سوالات عمومی و تخصصی آزمونهای استخدامی ارگانهای مختلف
جستجو ی حرفه‌اي در گوگل
بازديدها: 859   |   تعداد آرا: 1

آبی، سید حسین

( ملیت: ایرانی  قرن:8)

(ز 729 ق)، مترجم. از احوالات وى اطلاع چندانى در دست نیست، فقط از اشاراتى كه خود در كتابش به احوال خویش نموده است معلوم مى‏شود كه اصلاً از سادات به (بین قزوین و همدان) بوده و در جوانى به كاشان و سپس به اصفهان رفته است و در همان جا مقیم و با حكّام آنجا محشور شده است. اثر وى ترجمه‏ى آزادى است از «محاسن اصفهان) نوشته‏ى مفضل مافروخى، از عربى به فارسى، در 729 ق كه آن را به خواجه غیاث‏الدین محمد پسر خواجه رشیدالدین فضل‏اللَّه تقدیم كرده است. عباس اقبال آشتیانى آن را تصحیح و منتشر كرده است.
برگرفته از کتاب: اثرآفرینان (جلد اول-ششم)

منابع زندگینامه: تاریخ در ایران (54)، تاریخ نگاران ایران (368 /1)، الذریعه (126 /20)، طبقات اعلام الشیعه (قرن 58 /8)، مولفین كتب چاپى (860 -859 /2).
فعالیتها:

• ادبیات و کتاب

نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

تبلیغات سایت
درخواست مشاوره از راسخون
کتابشناسی
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی: