بازديدها: 428
|
تعداد آرا: 1
طسوجی، ملک
( ملیت: ایرانی قرن:14)
سید ملك موسوى كه جامع معقول و منقول و داراى علوم غریبه بوده و در حدود سال 1352 قمرى در طسوج وفات نموده و اكنون قبرش مزار مردم آن سامانست.
سید ملك ملكى (طسوجى) از علماء و ائمه جماعت معاصر شیراز است.
وى در بیت علم و فضیلت دیده به جهان گشوده و پس از پرورش و خواندن اولیات و مقدمات و قسمتى از سطوح به قم مهاجرت و سطوح را از مدرسین حوزه تكمیل و به درس خارج آیات عظام حوزه بالاخص آیتاللَّه العظمى بروجردى و آیتاللَّه. العظمى شریعتمدارى و آیتاللَّه العظمى خمینى شركت و از خرمن علوم آنان استفاده و بهرههاى كافى برده و پس از رحلت آیتاللَّه بروجردى منحصراً از درس و بحث آقاى شریعتمدارى بهرهمند شده تا در سال 1394 قمرى كه حسبالامر معظم له به شیراز عزیمت و در مسجد امام حسین (ع) (خیابان شاه شیراز) به اقامه جماعت و گفتن درس تفسیر و سایر خدمات دینى اشتغال دارند.
نگارنده گوید: جناب آقاى ملكى كه داماد عموى گرامش حجةالاسلام والمسلمین حاج سید عباس ملكى طسوجى است. از افاضل وارسته این بیت است مرحوم والدش آیتاللَّه آقا سید ملك موسوى طسوجى از علماء بزرگ و بنام طسوج بودند و در حدود سال 1352 قمرى وفات و اكنون قبرش مزار مردم آن سامانست.
و برایش مقبرهاى بنا و فرزند برومند و بزرگش آیتاللَّه آقاى حاج سید محمد جمال كه از علماء اعلام نجف و شاگردان مبرز مرحوم آیتاللَّه آقا ضیاءالدین عراقى و آیتاللَّه العظمى اصفهانى و غیرهما مىباشند مرتجلا در مدفن والد ماجد خود دوبیتى انشاد نموده و به كاشى بالاى درب مقبرهاش كتیبه شده است كه در اینجا مىنگارم.
زر جمالالدین فى هذا المقام
فهو للاسلام قد كان امام
فاراد اللَّه ان یرفعه
فزهى كالنجم فى وادىالسلام
برگرفته از کتاب: گنجینه دانشمندان (جلد ششم)
فعالیتها:
• تبلیغ
• دانشمند
• علوم غريبه