ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

شنبه بیست و دوم بهمن 1390 خورشیدی (سال جهاد اقتصادی)

کلیپ های تصویری تلاوت قرآنی
تبلیغات
 درباره وال استريت
 علل انحرافات جنسی و راه های پیشگیری و درمان (1)
دفاع مقدس در گردونه سياست هاي دو ابر قدرت
 وقتی شما گرم هستید اما همسرتان سرد است
 بازگشایی مدارس و مشکلات خواب کودکان
نمونه سوالات عمومی و تخصصی آزمونهای استخدامی ارگانهای مختلف
جستجو ی حرفه‌اي در گوگل
بازديدها: 384   |   تعداد آرا: 1

احدی، مهدی

( ملیت: ایرانی  قرن:15)

مهدى احدی
محل تولد : بابل
شهرت
تابعیت : ایران
تاریخ تولد : 1341/1/1
زندگینامه علمی
در سال 1354 وارد حوزه علمیه قم شدم. ادبیات را در حد تدریس فرا گرفتم، بطورى که پس از گذشت چهار سال، شرح بر هدایه بنام کتاب "الزبده" را نوشته و استاد مدرس افغانى تقریظ بسیار ارزشمندى را بر این کتاب نوشتند. دو نکته را در آنجا اشاره فرمودند:
1- بنده را بعنوان مجتهد در نحو و صرف تلقى دادند.
2- دیگران را در اخذ مسائل متقن نحوى، بر کتاب حقیر ارجاع داده اند. این دو نکته مایه تشویق بنده شد، بطورى که تدریس را در کنار تحصیل شروع نمودم. همواره از اساتید بسیار مجرب در اصول پایه نظیر استاد مصطفى اعتمادى استفاده نمودم، که تعلیقه فرائد الاصول را پس از اتمام رسائل شروع نمودم. پس از آن مکاسب را محضر استاد ستوده و حاج شیخ على پناه اشتهاردى، و کفایة الاصول را نزد فاضل لنکرانى تلمذ نمودم.
خارج اصول را نزد استاد وحید خراسانى به اتمام رساندم. خارج فقه را نزد آیة الله مرحوم حاج میرزا هاشم آملى و وحید خراسانى استفاده نمودم. اشتیاق وافر به فلسفه و عرفان و تفسیر باعث شد که شرح منظومه را از محضر انصارى شیرازى و اسفار را از محضر جوادى آملى و حسن زاده آملى و نیز عرفان را از این دو بزرگوار فیض ببرم و هنوز ادامه دارد و اکنون مشغول تدریس اسفار و تمهید و کفایه و خارج اصول مى باشم.
مباحث روانشناسى را مدت هفت سال با تحقیق و پژوهش ادامه دادم و به مقطع صاحب نظرى رسیدم و اکنون در حد کارشناسى، استفاده مى گردد. و این دانش باعث شد که در زمینه هاى مختلف اجتماعى، فرهنگى وارد شوم و از اطلاعات به روز استفاده کامل نمایم.


منابع زندگینامه: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی
فعالیتها:

• تبلیغ • روانشناسی ، علوم تربيتي • فلسفه - منطق • قرآن • محقق

نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران
0
عبدالله صابرپور (جمعه 13 خرداد 1390)

ايشون روضه هاي بسيار دردناكي مي خونند

تبلیغات سایت
درخواست مشاوره از راسخون
کتابشناسی
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی: