ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

پنج شنبه بیستم بهمن 1390 خورشیدی (سال جهاد اقتصادی)

گفتگوی آزاد
تازه ترین اخبار
زیباترین ترانه‌ عالم جمال توست

گزارش تصویری/ افتادن درخت بر روی ماشین در اصفهان

گزارش تصویری/ دیدار تیم های مس کرمان سپاهان اصفهان

محسن رضایی: 7 ماه پیش خطر ایجاد تنش در بازار سکه و ارز را گوشزد کردیم

رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 761 محکوم موافقت کردند

تصاویر بلند کردن یک کوسه نهنگی 12 متری با 5 جرثقیل

کاريکاتور/تحريم‌هاي آمريکا عليه ايران

بيشتر فيلم‌هاي جشنواره سي ام متوسط هستند

اقامه نخستین نماز جمعه تاریخ اسلام

بزرگ‌ترین سیلوی بخش خصوصی غرب کشور افتتاح شد

ابلاغ دستورالعمل‌های سه گانه مبارزه با پولشویی

توطئه دشمنان برای خدشه به وحدت کلمه مردم

جدول قیمت انواع سکه در چهارشنبه؛ طلای جهانی گران شد

فرمانده گروهک «ارتش آزاد سوریه» بازداشت شد

وقف 5.5 میلیارد تومانی در اصفهان ثبت شد

برای تغییر در ایران باید ابتدا دولت سوریه را سرنگون کرد

زمان پرداخت عیدی 350 هزار تومانی کارمندان یکشنبه مشخص می‌شود

بردهایشان تاکتیکی و باخت‌هایشان تقصیر من است

قوه قضائیه با انتقال داماش به هدایتی موافقت کرد

اولین تصویر ماهواره نوید از تنگه هرمز دریافت و مخابره شد

نفس تراکتورسازی پشت سر استقلال

جمهوري اسلامي ايران مادر بيداري و حرکت اسلامي در منطقه است

همه چیز درباره ماجرای " آب و برق مجانی"

گزارش تصویری/ دیدار فرماندهان و افسران نیروی هوایی ارتش با رهبر معظم انقلاب

برگزاری مسابقات کشوری قرآن در بندرعباس/ برپایی محفل قرآنی روی ناو جماران

قیمت سکه و طلا در معاملات چهارشنبه+جدول

اینترنت ‌حلزونی برای کاربر ایرانی/سرعت کیلوبیتی مقابل سرعت گیگابیتی

فیلم های جشنواره امسال یا خنثی هستند یا مضر/ انطباق با مفهوم "لهو"

آیت الله فاضل لنکرانی: چرا مجلس با اجرای نادرست قانون هدفمندی برخورد نمی کند؟

استعفای همزمان چهار مدیر شرکت یاهو

امام خمینی با توسل به قرآن ملت های اسلامی را بیدار کرد

اطلاعات موثفی از تلاش دشمن برای ایجاد بحران در مسیر انتخابات داریم

گزارش آماری از عملکرد تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا

گرانی گوشت به روایت قصابان/ فهرست قیمت‌ انواع گوشت تنظیم‌بازاری

حضور در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن یک وظیفه شرعی است

نوبت عصر تمام مدارس تهران امروز تعطیل است

رتبه ۱۹ ایران در حوزه علوم پزشکی جهان/ صعود ۳۰ پله‌ای طی ۱۰ سال

آغاز دور جدید مذاکرات نفتی ایران و چین

جزئیات اولین مصوبه دستمزد 91

اختیار تام شورا در تغییر اساسنامه دانشگاه آزاد/ حکم دانشجو امضا می‌شود

برگزیده ها
اسامی ۳۰ نامزد جبهه متحد اصولگرایان در تهران رسماً اعلام شد

بذرپاش، انصاریان، ابراهیمی و فرمانی به لیست افزوده شدند

اسامی ۳۰ نامزد جبهه متحد اصولگرایان در تهران رسماً اعلام شد

اسامی ۳۰ نامزد جبهه متحد اصولگرایان در تهران برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی این جبهه رسماً اعلام شد. ادامه خبر ...

    جاوا اسکریپت واگذاری سیمکارتهای ایرانسل متوقف می شود؟

    چهارشنبه 6 مرداد 1389

    واگذاری سیمکارتهای ایرانسل متوقف می شود؟


    راسخون: بنابر اين گزارش به نقل از مهر،آغاز واگذاری بسته 10 میلیونی سیمکارت های اپراتور ایرانسل با پیش شماره 0939  سبب شد تا به دلیل عدم ارائه آمار شفاف عملکرد این اپراتور از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بار دیگر این سئوال مطرح شود که سقف واگذاری سیمکارت های این اپراتور چه میزان است و ایرانسل در عرض سه سال فعالیت خود چه تعداد مشترک جذب کرده است.

    تناقض در اظهارات مسئولان

    رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اواسط تیر ماه سال جاری در نشستی خبری اعلام کرد که پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه - ایرانسل - نیز همانند سایر اپراتورها دارای سقف مشخص در جذب مشترک است و این اپراتور طبق این پروانه نمی‌تواند بیشتر از 15 میلیون و 800 هزار مشترک جذب کند.
     
    محمد کرم پور گفته بود طبق قانون، تمامی اپراتورها سقف مشخصی برای جذب مشترک دارند، چون بدون تعیین سقف امکان کنترل و نظارت بازار وجود ندارد. اپراتور دوم موبایل نیز با توجه به تعداد مشترکان فعال خود، فاصله زیادی تا رسیدن به سقف پروانه‌اش ندارد.
     
    اما در همان جلسه حسن رضوانی معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت در پروانه اپراتور دوم موبایل صراحتا ذکر نشده است که ایرانسل می تواند چه تعداد سیمکارت فعال داشته باشد. به منظور رفع این ابهام، شورای اقتصاد در زمان واگذاری پروانه موردی را به طرح تجاری افزود که براساس آن ایرانسل می‌تواند حداکثر 15 میلیون و 800 هزار مشترک داشته باشد.
     
    پس از این جلسه علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به اظهارات مسئولان سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که در پروانه واگذار شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هیچ سقفی برای تعداد مشترکان این اپراتور وجود ندارد و تصریح کرد که اگر مدیران و مسئولان نسخه دیگری از پروانه ایرانسل را در اختیار دارند که ما از آن بی‌خبریم از آنها می‌خواهیم که آن را در اختیار رسانه‌ها قرار دهند.
     
    ایرانسل سیمکارتهای غیرفعال را پس می گیرد
    پس از اظهارات مسئولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اعلام کردند ملاک سقف پروانه اپراتورها برای جذب مشترک، سیمکارتهای فعال در شبکه خواهد بود و اپراتورهای موبایل باید برای افزایش تعداد مشترک بیش از سقف پروانه از سازمان تنظیم مقررات مجوز بگیرند، ایرانسل در 16 تیرماه سال جاری اعلام کرد که سیمکارت های اعتباری این شرکت تا پیش از 29 اسفند 1387 خریداری شده و پس از فعال سازی حداقل به مدت 90 روز متوالی یعنی تا 31 خرداد سال 88 (سه ماه اول سال 88) خاموش بوده و یا از آن هیچ استفاده ای نشده باشد به مالکیت ایرانسل بازگردانده می شود.

    این اپراتور اعلام کرد که در صورت عدم فعال سازی این سیمکارتها تا پایان تیرماه جاری، سیمکارتهای مذکور به حال تعلیق دائم درآمده و به مالکیت شرکت خدمات ایرانسل بازگردانده می شود که این تعلیق شامل شماره سیمکارت مشترک خواهد بود و منظور از فعال سازی سیمکارت نیز، روشن کردن و ارسال و یا دریافت تماس، MMS، SMS  یا استفاده از GPRS است.

    طبق این اعلام، مشترکان ایرانسل همچنین می توانند در صورت عدم نیاز به سیمکارت، پیش از سررسید 31 تیر ماه 89 نسبت به استفاده و یا انتقال اعتبار اقدام کنند.

    حرف و حدیث درباره توقف واگذاری سیمکارت های ایرانسل
     
    با وجود اینکه سازمان تنظیم مقررات پس از نشست رسمی خود در مورد قانونی و یا غیرقانونی بودن واگذاری سیمکارت های جدید ایرانسل هیچگونه اظهارنظری نکرد و به طور شفاف نیز آماری از عملکرد این اپراتور ارائه نداد اخباری پیرامون صدور دستور توقف واگذاری سیمکارت توسط ایرانسل از سوی رگولاتوری منتشر شد.
     
    در این اخبار اعلام شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نامه‌ای رسمی به شرکت ایرانسل –خواستار توقف فروش سیمکارت‌های این اپراتور شده که البته این خبر تاکنون از سوی سازمان تنظیم مقررات تایید و یا تکذیب نشده است.
     
    طبق این خبر اپراتور دوم موظف شده نسبت به توقف تبلیغات و فروش سیمکارت‌های خود اقدام کند و در صورت تمکین نکردن  این ابلاغیه، براساس بندهای جریمه‌ای در نظر گرفته شده در پروانه، رگولاتوری با اپراتور متخلف برخورد می‌کند.
     
    دراین نامه پرشدن سقف تعداد مشترکان ایرانسل دلیل توقف فروش سیمکارت‌های این اپراتور در بازار کشور شده و آمده است که اپراتور ایرانسل در صورت درخواست افزایش تعداد مشترکانش می‌تواند طرح توجیهی خود را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارایه کند و نهایتا کمیسیون تنظیم مقررات دراین‌باره تصمیم‌گیری می‌کند.
     
    براساس این اخبار سازمان صدا و سیما نیز موظف است برای پخش تبلیغات اپراتورهای تلفن همراه از سازمان تنظیم مقررات تادییه دریافت کند که گفته می‌شود در صورت تمکین نکردن ایرانسل به ابلاغیه رگولاتوری، این سازمان با اتکا به قانون و اهرم های نظارتی از ادامه تبلیغات فروش سیمکارت و فروش سیمکارت‌های ایرانسل جلوگیری می‌کند.
     
    سازمان تنظیم مقررات طفره می رود
     
    محمد کرم پور رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جدیدترین اظهارات خود در گفتگو با خبرنگار مهر وجود این نامه را نه تکذیب و نه تایید کرد و گفت: سازمان تنظیم مقررات تمامی تلاش خود را برای نظارت و تنظیم بازار به کار می بندد.
     
    وی با بیان اینکه سقف واگذاری و تعداد مشترکان اپراتور مسئله پیچیده و خارق العاده ای نیست که رسانه ها اینطور به آن دامن می زنند افزود: در تمام دنیا رگولاتورها برای نظارت بازار از اهرم های مختلفی همچون جلسه، بحث و تبادل نظر و حتی اخطار به اپراتورها استفاده می کنند.
     
    رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مهر گفت: ایرانسل هیچگونه تخلفی در واگذاری سیمکارت مرتکب نشده و اگر قرار باشد سقف مشترکان آن کنترل شود به معنای حفظ رقابت پذیری و اداره کردن بازار خواهد بود.
     
    کرم پور در این مورد که آیا ارائه نامه توقف فروش سیمکارت به ایرانسل صحت دارد یا خیر پاسخ شفافی نداد و گفت: در روزهای آینده جلسه ای برای بررسی این موضوع برگزار خواهد شد و نسبت به موارد مطروحه تصمیم گیری می شود.
     
    عملکرد ضعیف سازمان تنظیم مقررات در اطلاع رسانی
     
    تحلیلگران معتقدند که عملکرد ضعیف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ارائه آمار شفاف و مشخص از وضعیت فعالیت اپراتورهای ارتباطی و مخابراتی کشور و همچنین رعایت نکردن مسائل کارشناسی در تنظیم قراردادهای پروژه های بزرگ این حوزه سبب شده تا منابع خبری هر بار به نقل از منابع غیر رسمی اخباری را منتشر کنند که حتی این سازمان نسبت به تایید و یا تکذیب آنها نیز واکنشی نشان نمی دهد.
     
    حال با توجه به اظهارات غیر شفاف مسئولان رگولاتوری و با وجود این که اپراتور سوم موبایل نیز به زودی قرار است وارد این بازار شود، همچنان این سئوال مطرح است که با توجه به اشباع بازار از سیمکارت های همراه اول و ایرانسل آیا اپراتور سوم موبایل که قراراست سیمکارت های نسل سوم را برای اولین بار وارد کشور کند در این بازار سهمی خواهد داشت یا خیر؟
     
    همچنین این سئوال نیز مطرح می شود آیا سازمان تنظیم مقررات بر بازار فروش سیمکارت های اپراتور اول نیز نظارت خواهد داشت و قرار است نسبت به واگذاری سیمکارت همراه اول که به زودی به سقف 38 میلیون مشترک مندرج در پروانه می رسد نیز اخطار خواهد داد؟

     


    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران
    0
    alimasjed (سه شنبه 7 دی 1389)

    ممنون از زحماتتون

    0
    warzw1 (جمعه 8 مرداد 1389)

    خوب بود

    تبلیغات سایت
    کتابشناسی
     مقالات طلاق و پیامدها
    مجله خبری

    «صید گرانبها» در تور دمشق

    فرمانده گروهک «ارتش آزاد سوریه» بازداشت شد

    منابع مطلع اعلام کردند که ارتش سوریه یک افسر فراری ارتش خود را که با ترکیه و گروهک‌های مسلح همکاری می‌کرد و از موسسان گروهک مسلح تروریستی «ارتش آزاد سوریه» است، بازداشت کرده‌اند. ادامه...

    نیویورک تایمز:

    برای تغییر در ایران باید ابتدا دولت سوریه را سرنگون کرد

    این روزها بحث اصلی و عمومی در آمریکا و اسرائیل بر روی مسئله حمله کردن یا حمله نکردن به ایران به دلیل توقف برنامه هسته ای این کشور متمرکز شده است، این در حالی است که هم اکنون ذهن ها از مسائل مهم و حوادثی ادامه...

    قلعه‌نویی پاسخ مظلومی را داد:

    بردهایشان تاکتیکی و باخت‌هایشان تقصیر من است

    سرمربی تراکتورسازی در واکنش به صحبت‌های مظلومی گفت: از هواداران استقلال می‌پرسم چطور روزی که آقایان می‌برند و به فینال جام حذفی می‌رسند کار تاکتیکی صورت گرفته اما وقتی می‌بازند تقصیر من است. ادامه...

    آیت الله فاضل لنکرانی: چرا مجلس با اجرای نادرست قانون هدفمندی برخورد نمی کند؟

    عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: مجلس و دولت باید طرح سؤال از رئیس جمهور را برای خدا و بدون غرض ورزی ادامه...

    بذرپاش، انصاریان، ابراهیمی و فرمانی به لیست افزوده شدند

    اسامی ۳۰ نامزد جبهه متحد اصولگرایان در تهران رسماً اعلام شد

    اسامی ۳۰ نامزد جبهه متحد اصولگرایان در تهران برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی این جبهه رسماً اعلام شد. ادامه...

    تاریخ انقلاب

    همه چیز درباره ماجرای " آب و برق مجانی"

    دولت موقت مهندس بازرگان برای بار اول لایحه‌ی آب و برق مجانی را تصویب کرد و وعده‌ی آنرا هم به مردم داد و امام خمینی چند روز بعد، این وعده‌ی دولت موقت را تصحیح و تکمیل کردند. ادامه...

    یادداشت

    شعر مصطفی کارگر به مناسبت میلاد رسول‌ خاتم

    زیباترین ترانه‌ عالم جمال توست

    مصطفی کارگر از شاعران اهل جنوب کشورمان به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) شعری سروده است ادامه...

    متن خطبه نماز جمعه پیامبر

    اقامه نخستین نماز جمعه تاریخ اسلام

    نماز جمعه به عنوان مراسم هفتگی اجتماعی مسلمین از جایگاه والایی برخوردار است؛ این مراسم نه تنها یک عبادت، بلکه مظهر وحدت مسلمین و شکوه و عظمت اسلام است که سنگ بنای آن را پیامبر(ص) در مدینه النبی و در سال ادامه...

    معاون امور حقوقی وزیر اقتصاد تشریح کرد

    محرومیت‌زدایی، خودکفایی و کاهش فاصله طبقاتی 3 دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی

    معاون امور حقوقی مجلس و وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: محرومیت زدایی، خودکفایی، کاهش فاصله طبقاتی، کاهش وابستگی به درآمد نفتی و افزایش دو برابری درآمد سرانه از دستاوردهای بزرگ اقتصادی انقلاب اسلامی است. ادامه...

    قرآن،پیامبر و علامه طباطبایی درباره تضارب آرا چه می گویند؟!

    پس بندگان مرا بشارت ده، همانهايي را كه به هر سخني گوش مي دهند پس بهترين آن را پيروي مي كنند، آنان هستند كه» «خدا هدايتشان كرده و آنان هستند صاحبان خرد. ادامه...

    داوجونز:

    ایران می‌تواند تنگه هرمز را هم دور بزند؛ دیگران نه

    داوجونز با بررسی راه های صادرکنندگان عربی نفت برای دور زدن تنگه هرمز این راه ها را غیر عملی و ناقص دانست و تاکید کرد تنها ایران است که می تواند این تنگه را دور بزند و نفت خود را از طریقی دیگر صادر کند. ادامه...

    خاطره آيت‌الله مظاهري از امام‌خميني‌(ره)

    آيت الله العظمي حسين مظاهري رييس حوزه علميه اصفهان با بيان خاطره اي از امام خميني‌(ره) گفتند: امام خميني(ره) از غيبت ديگران به شدت ناراحت مي‌شدند ادامه...