ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

یکشنبه هفتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS رتبه بندی سایتها در موتورهای جستجوگر

    سه شنبه 9 تیر 1388

    بازديدها: 484   |   تعداد آرا: 22
    رتبه بندی سایتها در موتورهای جستجوگر
    رتبه بندی سایتها در موتورهای جستجوگر




    هر بار که شما توسط موتور جستجو، جستجویی انجام می دهید، عنکبوت(spider) آن به آهستگی از میان میلیون ها فهرست حرکت می کند و آنهایی را که بیشتر با مورد جستجوی شما ارتباط دارند را به تصویر می کشد .حتی میزان این ارتباط نیز مورد ارزشیابی قرار می گیرد تا مرتبط ترین سایتها در ابتدا به نمایش درآیند. البته موتور جستجو همواره درست عمل نمی کند. گاهی صفحات نا مربوط به چشم می خورند و در مواردی برای یافتن آنچه می خواهید باید جستجوی بیشتری انجام دهید. موتور جستجو در یافتن اطلاعات عمل شگفت انگیزی انجام میدهد.
    براستی موتورهای جستجو عمل ارزش گذاری ورتبه بندی را چگونه انجام میدهند ؟ پاسخ از این قرار است : توسط یک گروه دستورالعملها که الگوریتم خوانده می شوند. هر موتور جستجو از گروه متفاوتی از الگوریتم ها استفاده می کند، اما همه آنها از اصول عمومی خاصی پیروی می کنند. از آنجا که موتورهای جستجو قصد دارند توجه مشتریان را مجددا به خود جلب کنند، تلاششان بر این است که نتایج جستجوی مرتبط تری را پیدا کنند.
    یک راه برای دستیابی به این هدف توجه به مکان قرارگیری و تراکم عبارات جستجو یا کلمات کلیدی در یک صفحه وب است. موتور جستجو بررسی می کند که کلمات کلیدی در بخش عنوان(Title)، بخش سرآغاز(Head)، در ابتدای پاراگراف یا در متن آمده اند. فرض بر اینست که صفحات مرتبط با کلمات مورد جستجو، این عبارات کلیدی را برجسته تر و چشمگیرتر مورد استفاده قرار می دهند. موتور جستجو تحلیل می کند که کلمات کلیدی در مقایسه با دیگر کلمات چند مرتبه به کار رفته اند.
    Meta tag ها نیزممکن است در تشخیص ارتباط نقش داشته باشند، هرچند بسیاری از موتورهای جستجو آنها را در نظر نمی گیرند و آن دسته که به آن اهمیت می دهند، ممکن است به صورتهای متفاوتی آنها را ارزشگذاری کنند.
    امکان دارد موتورهای جستجو، وب سایتها را بعلت Spamming جریمه یا تحریم کنند. کلمات کلیدی یکنواخت و خسته کننده ، کلمات کلیدی تکراری در انتهای یک صفحه و ارایه کردن صفحه ای که به صورت اتوماتیک مخاطب را به صفحه ای با محتوای کاملا متفاوت هدایت کند، همه اشکالی از Spamming هستند.
    در پایان، موتورهای جستجو تحلیل ارتباط (Link Analysis) را نیز در مشخص کردن ارزشیابی خود به کار می برند. با تحلیل اینکه صفحات چگونه به یکدیگر متصل می شوند یک موتور جستجو می تواند مشخص کند که آن صفحه در چه مورد است و آیا آن صفحه به اندازه کافی مهم است که در رتبه بندی به حساب آید یا خیر؟
    مهم است که به یاد داشته باشیم , با اینکه اکثر موتورهای جستجو از اصول یکسانی پیروی می کنند، الگوریتم های متفاوتی دارند. به این دلیل است که انجام یک جستجو در موتورهای جستجوی مختلف، نتایج بسیار متفاوتی به بارمی آورد. برای مثال ممکن است برخی موتورهای جستجو تعداد بیشتری از صفحات وب را فهرست کنند و برخی دیگر در فاصله های زمانی کم تر این کار را انجام دهند.
    نتیجه نهایی اینکه هیچ دو موتور جستجویی فهرست یکسانی از صفحات وب ندارند. بنابراین رتبه بندی در موتورهای جستجو ممکن است بسیار متفاوت باشد. به همین دلیل طراحان سایتهای وب، معمولا یک موتور عمده را هدف قرار می دهند و سعی می کنند طراحی سایت را به گونه ای انجام دهند که برای آن موتور خاص، مناسب تر باشد و رتبه بهتری داشته باشد و البته با این کار، به احتمال زیاد، رتبه در برخی موتورهای دیگر را از دست خواهد داد. حتی برخی از طراحان ممکن است موتورهای منطقه ای و تخصصی خاصی را هدف قرار دهند و برایشان امتیاز در موتورهای عمومی اهمیت نداشته باشد.
    شما باید قبل از اعمال هرگونه تنظیمات در سایت خود، اول به این نکته که کدام موتور جستجو را هدف قرار می دهید توجه کنید سپس سایت خود را برای بدست آوردن حداکثر امتیاز در آن موتور بهینه کنید.
    با توضیحات فوق، به نظر می رسد باید در مورد خدماتی که ادعا می کنند سایت شما را با اندک هزینه ای در صدها و هزاران موتور جستجو در مکان مناسبی قرار می دهند، بیشتر احتیاط کرد.
    منبع:http://www.academist.ir



    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران
    0
    محمد حسين کياني (یک شنبه 8 شهریور 1388)

    جالب بود

    0
    مهدی خادمي (پنج شنبه 11 تیر 1388)

    با تشکر امیدوارم مطلب مفصل تری در این مورد درج کنید
    روش های که باعث بلا بردن بازدید کننده دارد بیشتر درج کنید ( قبلاً در سایت چند مورد کار شده است امیدوارم ادامه داشته باشد)
    و همینطور روش های ایندکس کردن سایت ها که در سایت ها خیلی تبلیغ می شه
    ممنونم

    0
    حميد پورباقري (چهارشنبه 10 تیر 1388)

    جالب بود. ممنون

    0
    محمد ساعدي (چهارشنبه 10 تیر 1388)

    کم بود حجمش

    0
    نسترن زماني راد (چهارشنبه 10 تیر 1388)

    با تشکر

    0
    حميدرضا صادقيان (چهارشنبه 10 تیر 1388)

    مطلب جالبي بود....دست همه ي راسخوني هاي عزيز درد نكنه

    تبلیغات سایت
     مقالات نقاشي و گرافیک
     شعر خوانی شهریار در محضر مقام معظم رهبری
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    آخرین وضعیت پروژه موبایل ملی/ برزخ مونتاژ بر سر راه تولید گوشی

    فعالان صنعت تولید گوشی موبایل که پنج سالی است در برزخ انتخاب مونتاژ یا ادامه ...

    هواپيماي بدون سرنشين براي تميز کردن لکه هاي نفتي

    پاکسازي لکه هاي نفتي در دريا و اقيانوس ها بدون نگراني از بروز خسارات ناخواسته ادامه ...

    راداري به اندازه ي يک کوله پشتي

    اگر شما سربازي هستيد که مجبوريد کمين کنيد، مسلماً وقت چنداني نداريد و قادر ادامه ...

    ادويه کاري مصرف مي کنيد؟

    نقش بيولوژيکي جديدي براي برخي از ترکيبات مورد استفاده در طب سنتي مشخص شد. ادامه ...

    47.5 درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه ایرانی هستند

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم 47.5 درصد کاربران اینترنت ایران ادامه ...

    سرطان سینه در مردان اغلب دیر تشخیص داده می‌شود

    فلوی خون و انکولوژی گفت: «اکثر سرطان‌های پستان در مردان زمانی تشخیص داده ادامه ...

    فقط يک قاشق روغن کرچک!

    روغن کرچک ماده اي است که بسياري از افراد از آن بيزارند ولي قدرت افسانه ادامه ...

    ارتباط آپنه خواب با خطر ابتلا به سرطان

    آپنه انسدادي خواب، يک اختلال تنفسي است که با بيماري قلبي و افسردگي ارتباط ادامه ...

    90 میلیون مشترک تلفن همراه تا سال 94 خواهیم داشت/ ورود ‌اینترنت پر سرعت به منازل

    معاون برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران می‌تواند تا ادامه ...

    صادرات۱۵۰ میلیون دلاری فناوری اطلاعات در سال۹۰/بازار تولید محتوی داغ می شود

    معاون وزیر ارتباطات ‌با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی حمایت از صنعت فناوری ادامه ...

    نرم افزارهای سیستم عامل اپل فارسی سازی شد

    در حالی که نبود منابع آموزشی فارسی سیستم عامل های مختلف، یکی از دلایل رقبت ادامه ...

    نسل جدید تراشه های تمام سیلیکونی به زودی روانه بازار می شوند

    نسل جدید تراشه های تمام سیلیکونی اکسیده به نام Resistive RAM یا رم مقاومتی ادامه ...

    مقاله ویژه

     به سوي بي نهايت  


     رويداد مهم نجومي در دهه 90