ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

دوشنبه هشتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS ترويج فرهنگ صبحانه خوردن

    سه شنبه 28 مهر 1388

    بازديدها: 367   |   تعداد آرا: 16
    ترويج فرهنگ صبحانه خوردن
    ترويج فرهنگ صبحانه خوردن






    صبحانه يک وعده ي غذايي بسيار مهم تلقي مي شود چون روزه شبانه را مي شکند ، ذخيره گلوکز بدن را مجدداً پر کرده و مواد مغذي لازم براي بالا نگه داشتن سطح انرژي بدن در طول روز را تامين مي کند .
    انتخاب نوع غذا و مهارت خوردن ، با وضعيت جسمي و روحي کودک در ارتباط هستند . ذائقه و طعم هايي که کودک به آنها عادت دارد ، نتيجه يکسري الگوهاي رفتاري و مصرفي خانواده است که بر انتخاب کودک تاثير مستقيم دارد و مي تواند سلامت جسمي و روحي او را تحت تاثير قرار دهد . به طور مثال اگر غذاهاي طبخ شده در خانواده روغن زيادي داشته باشند ، کودک هميشه تمايل بيشتري به مصرف و انتخاب اين گونه مواد غذايي خواهد داشت .
    مصرف صبحانه به دليل افزايش سوخت و ساز بدن هنگام صبح ، براي کودکان اهميت فراوان دارد . از طرف ديگر تحقيقات زيادي نشان مي دهند که مصرف صبحانه باعث افزايش قدرت يادگيري و ايجاد تمرکز بيشتر در کودکان مي شود .
    صبحانه حجم قابل توجهي از مواد غذايي مورد مصرف در طول روز را تامين مي کند و اين فرصت را به شما مي دهد که از مواد غذايي تقويت شده مثل آهن ، ويتامين B و فيبر استفاده کنيد . ويتامين ها ، مواد معدني و ساير مواد غذايي مورد نياز بدن فقط از طريق خوردن غذا به دست مي آيد . از اين رو گر چه بدن مي تواند انرژي کافي تا وعده ي غذايي بعد را تامين کند ، با اين حال باز هم بايد براي حفظ سلامت و سرزندگي ، سطح ويتامين ها و مواد معدني بدن را بالا نگه داريد .
    با توجه به بررسي هاي انجام شده اغلب کودکان تمايلي به مصرف صبحانه ندارند . کودکاني که عادت به خوردن صبحانه ندارند دچار اختلالاتي مانند سرگيجه ، تهوع و حتي در بعضي مواقع استفراغ مي شوند .
    مصرف صبحانه هاي حاضري به علت شاغل بودن مادران و نبودن فرصت کافي براي جمع شدن سر سفره از دلايل عدم توجه و تمايل کودکان به مصرف صبحانه است. تکراري و يکنواخت بودن مواد خوراکي ، ترس و نگراني از رفتن به مدرسه و مواردي از اين قبيل ، به راحتي شوق و تمايل خوردن صبحانه را از بين مي برد .
    افرادي که صبحانه نمي خورند ، تمايل بيشتري به ريزه خواري در اواسط روز دارند . اگر آن تنقلات حاوي مقدار کمي فيبر ، ويتامين و مواد معدني باشند . اما ميزان نمک و چربي آنها بالا باشد ، فرد دچار مشکل خواهد شد . بدون آن انرژي اضافي که خوردن صبحانه براي فرد تامين مي کند ، افراد دچار بي حالي شده و براي هوشيار ماندن ، به خوردن چاي و قهوه رو مي آورند . براي رفع گرسنگي وسط روز مي توانيد از تنقلات سالم مثل ميوه ، ماست ، کلوچه هاي کم چربي و ساندويچ استفاده کنيد .
    صبحانه در همه جاي دنيا يک وعده غذايي اصلي به شمار نمي رود . مردم خيلي از فرهنگ ها به جاي سه وعده از دو وعده غذايي استفاده مي کنند و صبحانه معمول جزيي از آن نيست . افرادي که صبحانه نمي خورند بايد دقت کنند که مواد مغذي وعده ناهار و شام شان به اندازه ي کافي باشد تا کمبود صبحانه از اين طريق جبران شود .
    منبع:مجله خدايا کمکم کن،شماره 6



    مطالب مرتبط با : ترويج فرهنگ صبحانه خوردن 

    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران
    0
    doctor114 (چهارشنبه 29 مهر 1388)

    مخصوصا برا بچه مدرسه ایها لازمه .

    0
    aminfaegh (سه شنبه 28 مهر 1388)

    مصرف صبحانه به دليل افزايش سوخت و ساز بدن هنگام صبح ، براي کودکان اهميت فراوان دارد

    0
    gholamreza (سه شنبه 28 مهر 1388)

    جالب بود

    0
    shakiba (سه شنبه 28 مهر 1388)

    توضیحات جالبی است

    تبلیغات سایت
     مقالات ورزش معلولین
     مقالات دندان پزشکی
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    آخرین وضعیت پروژه موبایل ملی/ برزخ مونتاژ بر سر راه تولید گوشی

    فعالان صنعت تولید گوشی موبایل که پنج سالی است در برزخ انتخاب مونتاژ یا ادامه ...

    هواپيماي بدون سرنشين براي تميز کردن لکه هاي نفتي

    پاکسازي لکه هاي نفتي در دريا و اقيانوس ها بدون نگراني از بروز خسارات ناخواسته ادامه ...

    راداري به اندازه ي يک کوله پشتي

    اگر شما سربازي هستيد که مجبوريد کمين کنيد، مسلماً وقت چنداني نداريد و قادر ادامه ...

    ادويه کاري مصرف مي کنيد؟

    نقش بيولوژيکي جديدي براي برخي از ترکيبات مورد استفاده در طب سنتي مشخص شد. ادامه ...

    47.5 درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه ایرانی هستند

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم 47.5 درصد کاربران اینترنت ایران ادامه ...

    سرطان سینه در مردان اغلب دیر تشخیص داده می‌شود

    فلوی خون و انکولوژی گفت: «اکثر سرطان‌های پستان در مردان زمانی تشخیص داده ادامه ...

    فقط يک قاشق روغن کرچک!

    روغن کرچک ماده اي است که بسياري از افراد از آن بيزارند ولي قدرت افسانه ادامه ...

    ارتباط آپنه خواب با خطر ابتلا به سرطان

    آپنه انسدادي خواب، يک اختلال تنفسي است که با بيماري قلبي و افسردگي ارتباط ادامه ...

    90 میلیون مشترک تلفن همراه تا سال 94 خواهیم داشت/ ورود ‌اینترنت پر سرعت به منازل

    معاون برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران می‌تواند تا ادامه ...

    صادرات۱۵۰ میلیون دلاری فناوری اطلاعات در سال۹۰/بازار تولید محتوی داغ می شود

    معاون وزیر ارتباطات ‌با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی حمایت از صنعت فناوری ادامه ...

    نرم افزارهای سیستم عامل اپل فارسی سازی شد

    در حالی که نبود منابع آموزشی فارسی سیستم عامل های مختلف، یکی از دلایل رقبت ادامه ...

    نسل جدید تراشه های تمام سیلیکونی به زودی روانه بازار می شوند

    نسل جدید تراشه های تمام سیلیکونی اکسیده به نام Resistive RAM یا رم مقاومتی ادامه ...

    مقاله ویژه

     و آنگاه که مغز شما شهادت دهد...  


     گشت و گذاري در مغز