ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

دوشنبه هشتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS فکر کردن به مسائل عمده کشور وظیفه جوانان

    سه شنبه 21 اسفند 1386

    بازديدها: 320   |   تعداد آرا: 22
    فکر کردن به مسائل عمده کشور وظیفه جوانان
    فکر کردن به مسائل عمده کشور وظیفه جوانان
    نويسنده:مریم گلوردی
    منبع:ديدار آشنا
    برای یك موجود زنده آسایش و خوشی آن‏گاه فراهم است كه با محیط و مجموع عواملی كه او را احاطه كرده است هماهنگ و سازگار باشد . انسان نیز، خواه ناخواه مشمول این قانون و تابع این اصل كلی می‏باشد، یعنی شرط بقا و دوام و خوشبختی انسان در زندگی این است كه با عواملی كه او را احاطه كرده است، موافق و هماهنگ و سازگار باشد . در زندگی اجتماعی، جامعه، منافع فرد را در ضمن مصالح اجتماع حفظ می‏كند چرا كه مصلحت جمع، همان مصلحت اكثریت افراد اجتماع است و بنابراین همیشه در قوانین جهان، توجه اول به مصالح جمع است، نه به منافع فرد . این‏جاست كه لزوم و اهمیت دین كه اساس‏اش توحید و ایمان به خدای یگانه است، روشن می‏شود . دین در هر دو مقام، لازم و ضروری است . هم برای سازگار ساختن محیط اجتماعی با زندگانی فرد، یعنی ایجاد عدالت اجتماعی متوافق با مصالح عموم و هم، ایجاد توافق و انطباق در روحیه‏ی فرد با مصالح عالیه‏ی اجتماع .
    1 - جامعه‏ی جهانی از سلاح اتمی بیم دارد و دشمنان قسم‏خورده‏ی اسلام و ایران با توجه به این مسئله، افكار عمومی جهان و بسیاری از دولت‏ها را با طرح شعار دروغین تلاش ایران برای دست‏یابی به سلاح هسته‏ای حساس كردند و به هدف خود یعنی ایجاد اجماعی بین المللی بر ضد جمهوری اسلامی ایران نزدیك شدند .
    2 - نظام اسلامی ایران با درایت و تدبیر، روشی را انتخاب كرد، تا ضمن حفظ فناوری هسته‏ای، فعالیت‏های هسته‏ای خود را در معرض بازدید قرار دهد و به این وسیله تبلیغات دروغ آمریكایی‏ها و صهیونیست‏ها را افشا كند .
    3 - اگر كسی بخواهد با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‏ی فعالیت‏های صلح‏آمیز هسته‏ای وارد چالش شود و یا در امور داخلی ما دخالت كند، قطعا تودهنی خواهد خورد، زیرا نظام اسلامی در این زمینه حتی یك قدم عقب نشینی نخواهد كرد .
    4 - دشمنان نظام، در خیال خام خود تصور نكنند كه جمهوری اسلامی گیر افتاده است، چرا كه در ادامه‏ی حركتی كه انجام داده‏ایم، در هر نقطه‏ای كه احساس كنیم منافع ایران و ارزش‏های نظام ممكن است مورد خدشه قرار گیرد، بدون هیچ تردیدی به این حركت‏خاتمه خواهیم داد .
    5 - تاكنون كاری بر خلاف مبانی و اصول در نظام انجام نشده است، ضمن آن‏كه هرجا احساس كنم برخلاف ضوابط وجهت‏گیری‏های نظام و اهداف انقلاب، قدمی برداشته می‏شود، جلوی آن را خواهم گرفت .
    6 - مردم با دولت و نظام همراه و همدلند و خود را سرباز نظام می‏دانند، بنابراین اروپایی‏ها و غیر اروپایی‏ها گول ورشكستگان سیاسی داخلی و مطرودان امام و انقلاب و مردم را نخورند و به دروغ‏های كسانی كه تاثیرشان در فضای عمومی ایران نزدیك صفر است، دلشان را خوش نكنند .
    7 - مردم و جوانان ما بسیار خوب و فهیم هستند و همچون بیست‏و سه انتخابات قبلی در انتخابات مجلس هفتم هم شركت می‏كنند، مهم این است كه مسؤولان با رفتار احترام‏آمیز با مردم و خدمت‏به آن‏ها، فضای شوق انگیزی را برای برگزاری انتخابات پرشور آماده كنند .
    8 - تقوای مسؤولان باید در رفتار آن‏ها و در عرصه‏ی عمل به مسؤولیت‏های اجتماعی، آباد كردن زندگی دنیا و آخرت مردم و دنبال كردن اهداف انقلاب بروز یابد و باید از هر حركتی كه با مواضع دشمن هم‏سو باشد، كاملا پرهیز كنند .
    9 - رعایت نكردن حدود قانون از سوی مسؤولان و دستگاه‏های دولتی و اجرایی به فساد مالی یا تعارض و اختلاف دستگاه‏ها منجر می‏شود و همه باید از آن پرهیز كنند .
    10 - دشمن می‏خواهد این كاروان علمی را كه به سوی قله‏های تعالی و پیشرفت در حركت است، از حركت‏باز دارد; كه البته تا هنگامی كه جوانان و دانشجویان هوشیارانه در میدان هستند، موفق نخواهد شد و حركت نظام و كشور به سمت آرمان‏ها ادامه خواهد یافت .
    11 - از جوانان عزیزمان توقع داریم كه با احساس تعهد در مورد آینده‏ی كشور، با مسائل سیاسی جامعه و كشور جدی برخورد و برخورد كنند و با تفكر عمیق در مورد این مسائل، دیدگاه‏ها و خواسته‏های خود را با جدیت مطرح كنند .
    12 - همین كه یك موضوع اساسی به عنوان باورو خواست جدی جوانان مطرح می‏شود، آثار مبارك و تعیین كننده‏ای به همراه می‏آورد، به همین خاطر خواست و مطالبه‏ی جوانان در مورد مسائل اساسی كشور، یك نیاز قطعی و حیاتی جامعه و نظام است .
    13 - آزادی‏های سیاسی و اجتماعی از بحث‏های مهم آزادی‏های بشری است، اما كسانی كه با شعار آزادی سیاسی، دنبال تحقق اهداف فاشیست‏های به ظاهر دمكراتیك حاكم بر آمریكا هستند، قطعا دنبال آزادی و آزاد اندیشی نیستند و با وجود این‏كه شعارهای خود را رنگ و روغن آزادی‏خواهی می‏زنند، اما شعار حقیقی آن‏ها شعار اسارت و خیانت است .
    14 - آزادانه فكر كردن، آزادانه تصمیم گرفتن و دنباله روی نكردن از تلقین بلندگوهای تبلیغاتی غرب، از جلوه‏های آزاداندیشی می‏باشد .
    15 - در واقع، مصلحت اندیشی چیز بدی نیست و در روند دشوار اداره‏ی كشور، گاه مسؤولان مجبور می‏شوند كه مصالحی را در نظر بگیرند، اما ورود گرایش مصلحت‏اندیشانه به محیطهای فكری و روحی جوانان و دانشجویان، آرمان‏ها را به كلی ریشه كن خواهد كرد .
    16 - جوانان و دانشجویان همواره بر قله‏های آرمانی نگاه كنند، تا برآیند آرمان‏گرایی آن‏ها و چالش مسئول با مصلحت‏ها، به نتیجه‏ی معتدلی منجر شود .
    17 - فكر كردن جوانان درمورد مسائل عمده‏ی كشور و اعتماد به نفس آنان در طرح مطالبات و دیدگاه‏هایشان نیاز مهم كشور در جامعه است .



    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران
    0
    حامد وثوقی (شنبه 23 آذر 1387)

    جالب است

    0
    روح الله گل محمدی (جمعه 9 اسفند 1387)

    اموزنده بود

    تبلیغات سایت
     اسامی امامزاده ها و اماکن متبرکه
    کلیپ های علمی ، سرگرمی
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    روند کاهش قیمت کالاهای ضروری ادامه دارد

    استاندار تهران گفت: روند کاهش قیمت کالاهای ضروری مردم با برپایی نمایشگاه‌ها ادامه ...

    زلزله مورموری آبدانان را لرزاند

    فرماندار آبدانان گفت: زلزله مورموری آبدانان را لرزاند. ادامه ...

    نگهداري حيوانات خانگي، پول يا تهاجم فرهنگي؟

    قديم ترها مردم مرغ و خروس در حياط خانه داشتند، بعضي ها مثل همان قديم ها ادامه ...

    فاز دوم هدفمندی یارانه ها از خرداد آغاز می شود

    قرائنی از جمله وعده ارزانی از اواخر اردیبهشت،تصویب اعتبار ویژه 24میلیاردی ادامه ...

    77 هزار تخت بیمارستانی جایگزین بیمارستانهای فرسوده می شوند

    وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: 77 هزار تخت بیمارستانی در مرحله طراحی ادامه ...

    پشه تب دانگ، تهديدي جدي براي انگلستان

    پشه آل منتشر کننده ي بيماري هاي گرمسيري از جمله بيماري تب دانگ، انگلستان ادامه ...

    شهریه‌های دانشگاه آزاد زیاد نیست!؟

    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه شهریه‌های دانشگاه آزاد زیاد ادامه ...

    دختر نوجوان بعد از فرار از دست آدم‌ربایان به چنگ متجاوزان افتاد

    دختر جوان بعد از اینکه توانست خود را از دام آدم‌ربایان نجات دهد، از سوی ادامه ...

    رتبه ۱۸۹ ایران در ایمنی جاده ای

    حوادث رانندگی سالانه جان هزاران تن از هموطنان ما را می گیرد. این موضوع ادامه ...

    عوارض جدی لامپ های مهتابی معمولی برای درمان زردی نوزادان

    استفاده خانواده ها از لامپ های مهتابی متداول برای درمان زردی نوزادان عواقب ادامه ...

    روایت تلخ کشته شدن نوجوان 13 ساله ایلامی تشریح شد

    از سوی فرمانده انتظامی استان ایلام روایت تلخ کشته شدن نوجوان 13 ساله ایلامی ادامه ...

    تروریست نروژی: از بازی‌های رایانه‌ای برای تمرین قتل عام استفاده می‌کردم

    ترویست نروژی که سال گذشته ۷۷ نفر را با اسلحه به قتل رساند در جلسه امروز ادامه ...

    مقاله ویژه

     
     دوستی و دوست‌یابی‌های سالم از نگاه روایات و روانشناسان (1)

     حقوق جنسى زن و شوهر در اسلام (1)