ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

دوشنبه هشتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS آرايشگاه، جاي بليچينگ نيست

    سه شنبه 26 بهمن 1389

    بازديدها: 291   |   تعداد آرا: 22

    آرايشگاه، جاي بليچينگ نيست
    آرايشگاه، جاي بليچينگ نيست


     

    نويسنده:دکتر شکوفه شجاعي




     

     

    هشدار پزشکان درباره سفيد کردن دندان در آرايشگاه
     

    در اتوبوس نشسته بود و داشت از پشت پنجره بيرون را تماشا مي‌کرد که دستي به پشتش خورد. برگشت. خانمي را در کنار دستش ديد که کارتي دستش بود. کارت را به او داد و گفت: «اين کارت آرايشگاه من است. اگر دوست داشتيد سري به آنجا بزنيد. در ضمن، با جديدترين روش‌ها مي‌توانيم آنجا دندان‌هايتان را هم سفيد ‌کنيم...»
    چندي است که سفيد کردن دندان‌ها به آرايشگاه‌هاي زنانه هم کشيده شده است. در برخي از آرايشگاه‌ها علاوه بر خدمات ناخن و مو و آرايش، شما مي‌توانيد داشتن دندان‌هاي سپيد را هم تجربه کنيد، کاري که دخالت در امور پزشکي به شمار مي‌آيد و ممکن است انجام آن در آرايشگاه، عارضه‌دار و خطرناک باشد.

    سفيد کردن دندان در آرايشگاه
     

    سفيد کردن دندان در آرايشگاه‌ها پديده جديدي است که چندي است از گوشه و کنار مي‌شنويم. البته به نظر مي‌رسد که اين امر تا حدودي زيرزميني و به‌صورت غيررسمي انجام مي‌شود. شايد شما به صورت مستقيم در ليست خدمات آرايشگاه‌ها، سفيد کردن دندان را مشاهده نکنيد ولي برخي از کارکنان آرايشگاه‌ها در برخي از آرايشگاه‌ها در صورتي که تمايل داشته باشيد، اين کار را براي شما انجام خواهند داد. البته روش‌هايي که در آرايشگاه‌ها انجام مي‌شود، روش‌هاي چندان تهاجمي نيست و از روش‌هايي مثل استفاده از چسب‌ها و نوارهاي سفيدکننده گرفته تا محلول‌هاي سفيدکننده استفاده مي‌شود. در اين ميان بسياري از مشتريان آرايشگاه‌ها که به دنبال زيبايي بيشتر راهي آرايشگاه‌ها شده‌اند چون دوست دارند زيباتر باشند و لبخندي سفيد و زيبا را تجربه کنند، دندان‌هايشان را به آرايشگرها مي‌سپارند که لبخندي زيباتر را به آ‌نها هديه کنند.

    از سوختن لثه تا درد دندان
     

    درست است که ممکن است شما با راهنمايي دندان‌پزشکتان در منزل دندان‌هايتان را سفيد کنيد ولي اين خيلي فرق مي‌کند که سفيد کردن دندان‌هايتان را به آرايشگرتان بسپاريد. در اين شرايط دندانپزشک ممکن است به شما قاشقک‌هاي مخصوص و ژل‌هاي ويژه‌اي بدهد که همراهتان به منزل ببريد ولي در هر مرحله پيشرفت سفيد کردن دندان‌هاي شما را کنترل مي‌کند و در صورتي که عوارضي مثل حساسيت و درد مشاهده شود، روند درمان شما را متوقف خواهد کرد ولي در آرايشگاه‌ به دليل آنکه آرايشگر هيچ‌گونه اطلاعات پزشکي و دندانپزشکي ندارد، نمي‌تواند متوجه بروز خطرات و آسيب‌هايي که مواد سفيدکننده به لثه و دندان‌هاي شما وارد مي‌کند، شود بنابراين ممکن است لثه‌هاي شما آسيب ببينند و يا در اثر استفاده از مواد شيميايي دچار سوختگي و تحليل شوند.

    آرايشگاه، جاي بليچينگ نيست

    از سوي ديگر خوردگي گردن دندان از عوارض مهم سفيد کردن دندان به روش غيرعلمي و غيراصولي است که درمان آن فقط خارج کردن دندان است. اينها فقط گوشه‌اي از عوارضي است که در آرايشگاه‌ها هنگام سفيد کردن دندان‌ها ممکن است براي شما پيش بيايد.

    پزشکي در آرايشگاه، ممنوع!
     

    بد نيست بدانيد سفيد کردن دندان در آرايشگاه‌ها غيرقانوني است. مسوول کنترل بهداشت محيط آرايشگاه‌ها در دانشگاه علوم پزشکي شيراز مي‌گويد: «انجام هرگونه عملي که به‌نحوي دخالت در امور پزشکي محسوب شود، در آرايشگاه‌ها و توسط آرايشگران غيرقانوني است و آرايشگاه‌ها موظف به ارايه خدمات مجاز در شرح وظايف‌شان هستند.»
    مهندس مرجان مشتاقي مقدم افزود: «خدمات مجازي که در آرايشگاه‌ها بايد انجام شود عبارت‌اند از اعمال آرايشي و پيرايشي بدون هرگونه نفوذ در پوست و دخالت در امور پزشکي.» وي تاکيد کرد: «انجام اعمال آرايشي و پيرايشي هم مشروط به رعايت کليه اصول و ضوابط بهداشت محيط است.»
    مشتاقي مقدم با تاکيد بر غيرقانوني بودن انجام اعمالي مثل تاتو، الکتروليز و پاکسازي پوست که به نفوذ در پوست منجر مي‌شود، گفت: «اين خدمات به محيط بهداشتي نياز دارد و در حيطه وظايف متخصص پوست و مو است و تخلف از آن دخالت غيرمجاز در امور پزشکي و تهديد بهداشت و سلامت جامعه است.» وي از مردم خواست براي اعمالي که تخصص پزشک را مي‌طلبد، به پزشک متخصص مراجعه کنند و با انجام اين امور در آرايشگاه‌ها، سلامتي خود و خانواده‌هاي‌شان را به خطر نيندازند.

     

    منبع:www.salamat.com



     


    مطالب مرتبط با : آرايشگاه  بليچينگ  

    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران
    0
    javadfarjam (چهارشنبه 17 فروردین 1390)

    از بس بعضي افراد ميخوان اگه لولو ميرن تو آرايشگاه هولو بيان بيروووون!!

    0
    sabz_ac (سه شنبه 26 بهمن 1389)

    «انجام هرگونه عملي که به‌نحوي دخالت در امور پزشکي محسوب شود، در آرايشگاه‌ها و توسط آرايشگران غيرقانوني است و آرايشگاه‌ها موظف به ارايه خدمات مجاز در شرح وظايف‌شان هستند.»

    تبلیغات سایت
     اسامی امامزاده ها و اماکن متبرکه
    کلیپ های علمی ، سرگرمی
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    روند کاهش قیمت کالاهای ضروری ادامه دارد

    استاندار تهران گفت: روند کاهش قیمت کالاهای ضروری مردم با برپایی نمایشگاه‌ها ادامه ...

    زلزله مورموری آبدانان را لرزاند

    فرماندار آبدانان گفت: زلزله مورموری آبدانان را لرزاند. ادامه ...

    نگهداري حيوانات خانگي، پول يا تهاجم فرهنگي؟

    قديم ترها مردم مرغ و خروس در حياط خانه داشتند، بعضي ها مثل همان قديم ها ادامه ...

    فاز دوم هدفمندی یارانه ها از خرداد آغاز می شود

    قرائنی از جمله وعده ارزانی از اواخر اردیبهشت،تصویب اعتبار ویژه 24میلیاردی ادامه ...

    77 هزار تخت بیمارستانی جایگزین بیمارستانهای فرسوده می شوند

    وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: 77 هزار تخت بیمارستانی در مرحله طراحی ادامه ...

    پشه تب دانگ، تهديدي جدي براي انگلستان

    پشه آل منتشر کننده ي بيماري هاي گرمسيري از جمله بيماري تب دانگ، انگلستان ادامه ...

    شهریه‌های دانشگاه آزاد زیاد نیست!؟

    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه شهریه‌های دانشگاه آزاد زیاد ادامه ...

    دختر نوجوان بعد از فرار از دست آدم‌ربایان به چنگ متجاوزان افتاد

    دختر جوان بعد از اینکه توانست خود را از دام آدم‌ربایان نجات دهد، از سوی ادامه ...

    رتبه ۱۸۹ ایران در ایمنی جاده ای

    حوادث رانندگی سالانه جان هزاران تن از هموطنان ما را می گیرد. این موضوع ادامه ...

    عوارض جدی لامپ های مهتابی معمولی برای درمان زردی نوزادان

    استفاده خانواده ها از لامپ های مهتابی متداول برای درمان زردی نوزادان عواقب ادامه ...

    روایت تلخ کشته شدن نوجوان 13 ساله ایلامی تشریح شد

    از سوی فرمانده انتظامی استان ایلام روایت تلخ کشته شدن نوجوان 13 ساله ایلامی ادامه ...

    تروریست نروژی: از بازی‌های رایانه‌ای برای تمرین قتل عام استفاده می‌کردم

    ترویست نروژی که سال گذشته ۷۷ نفر را با اسلحه به قتل رساند در جلسه امروز ادامه ...

    مقاله ویژه

     
     دوستی و دوست‌یابی‌های سالم از نگاه روایات و روانشناسان (1)

     حقوق جنسى زن و شوهر در اسلام (1)