ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

دوشنبه هشتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS سيگار با پوست ما چه مي‌كند؟

    سه شنبه 9 فروردین 1390

    بازديدها: 162   |   تعداد آرا: 11

    سيگار با پوست ما چه مي‌كند؟
    سيگار با پوست ما چه مي‌كند؟


     

    نويسنده: نيلوفر اسعدي بيگي




     
    تا به حال هزاران هزار دليل براي ترك عادت سيگار كشيدن بويژه از جنبه حفظ سلامت مطرح شده است؛ اما اگر اين همه دليل درمورد آثار مخرب سيگار بر جسم و روح‌تان كافي نيست، شايد بهتر باشد كه به آنچه در ظاهر اتفاق مي‌افتد، كمي بيشتر دقت كنيد.
    در كنار نفس بد بو، دندان‌ها و انگشتاني زرد رنگ و لباني سياه و بد رنگ، سيگار كشيدن حتماً و به مرور زمان به پوست شما نيز آسيب وارد مي‌كند و آن را پيرتر و پژمرده‌تر از همسالان غيرسيگاري نشان مي‌دهد.

    تاثير سيگار بر پوست
     

    كشيدن سيگار باعث ايجاد چين و چروك در پوست شده و آن را نحيف و خراب مي‌سازد؛ همچنين رنگ پوست و بيش از همه چهره شما را كدر مي‌كند. در حقيقت افراد سيگاري در سنين حدود 40 و 50 سالگي معمولا به اندازه 20 سال پيرتر به نظر مي‌رسند. البته اگر اين افراد زود و بموقع متوجه شده و سيگار را ترك كنند، شايد برخي از اين تأثيرات قابل جبران باشد.
    دلايل زيادي براي اين مساله وجود دارد. در مطالعات انجام گرفته مشخص شده است كه سيگار كشيدن در حقيقت با ايجاد تغييراتي باعث از بين رفتن كلاژن پوست كه وظيفه حفظ قابليت ارتجاعي پوست را بر عهده دارد، مي‌شود و بدون داشتن اين خاصيت ارتجاعي، پوست قادر نخواهد بود به حالت اوليه خود باز گردد و در نتيجه چين و چروك‌هاي ايجاد شده در سطح پوست باقي مي‌مانند.همچنين نيكوتين موجود در سيگار باعث باريك شدن رگ‌هاي خوني شده و اين امر از جريان مناسب خون در مويرگ‌ها جلوگيري مي‌كند. مويرگ‌هايي كه در حقيقت مسوول تغذيه پوست هستند و زماني كه قادر نباشند وظيفه خود را به نحو درست انجام دهند، چين و چروك‌ها و علائم بيشتر و عميق‌تر پيري زودرس در سطح پوست به وجود مي‌آيد.

    سيگار و رنگ پوست
     

    پوست صورت افراد سيگاري معمولاً درخشش طبيعي خود را نيز از دست مي‌دهد. به مرور زمان پوست صورت اين افراد به جاي رنگ معمولي و صورتي، با رنگ خاكستري ملايم جايگزين مي‌شود كه علت اين پديده، كاهش ميزان مواد مغذي مورد نياز پوست و جريان اكسيژن همراه خون است.

    سيگار و التيام يافتن پوست
     

    از آنجا كه سيگار، جريان خون و اكسيژن دريافتي پوست را كاهش مي‌دهد، روند بهبود و التيام التهاب‌ها و زخم‌هاي پوستي را نيز با مشكل مواجه مي‌سازد. به همين دليل افراد سيگاري نسبت به سايرين براي بهبود جراحات و زخم‌هاي ايجاد شده معمولاً به زمان بيشتري نياز دارند.

    سيگار و نازك شدن پوست
     

    مدارك زيادي وجود دارد كه نشان مي‌دهد سيگار كشيدن باعث نازك شدن پوست نيز مي‌شود. محققان بيمارستان اس تي. توماس لندن مطالعه‌اي جالب را انجام دادند كه طي آن 25 جفت دوقلوي همسان را با يكديگر مقايسه كردند. در هر گروه، يكي از دوقلوها سيگاري بوده و ديگري خير.
    در مورد يك جفت از اين دوقلوها كه در دهه ششم زندگي خود بودند، مشخص شد كه پوست فرد سيگاري 40درصد نازك‌تر از ديگري بوده است. به علاوه، اين فرد داراي چروك‌هاي بيشتر و عميق‌تري نيز بود. اين نتايج تقريبا براي 24 جفت ديگر نيز به همين صورت ديده شد.در كنار تمام اين تاثيرات سيگار همچنين مي‌تواند موجب بروز سرطان پوست نيز ‌بشود.
    منبع:pceti.org
    ارسال توسط کاربر محترم سایت : rozsefid



     


    مطالب مرتبط با : سيگار  پوست 

    نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران

    هیچ نظری ثبت نشده است.

    تبلیغات سایت
     مقالات ورزش معلولین
     مقالات دندان پزشکی
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    آخرین وضعیت پروژه موبایل ملی/ برزخ مونتاژ بر سر راه تولید گوشی

    فعالان صنعت تولید گوشی موبایل که پنج سالی است در برزخ انتخاب مونتاژ یا ادامه ...

    هواپيماي بدون سرنشين براي تميز کردن لکه هاي نفتي

    پاکسازي لکه هاي نفتي در دريا و اقيانوس ها بدون نگراني از بروز خسارات ناخواسته ادامه ...

    راداري به اندازه ي يک کوله پشتي

    اگر شما سربازي هستيد که مجبوريد کمين کنيد، مسلماً وقت چنداني نداريد و قادر ادامه ...

    ادويه کاري مصرف مي کنيد؟

    نقش بيولوژيکي جديدي براي برخي از ترکيبات مورد استفاده در طب سنتي مشخص شد. ادامه ...

    47.5 درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه ایرانی هستند

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم 47.5 درصد کاربران اینترنت ایران ادامه ...

    سرطان سینه در مردان اغلب دیر تشخیص داده می‌شود

    فلوی خون و انکولوژی گفت: «اکثر سرطان‌های پستان در مردان زمانی تشخیص داده ادامه ...

    فقط يک قاشق روغن کرچک!

    روغن کرچک ماده اي است که بسياري از افراد از آن بيزارند ولي قدرت افسانه ادامه ...

    ارتباط آپنه خواب با خطر ابتلا به سرطان

    آپنه انسدادي خواب، يک اختلال تنفسي است که با بيماري قلبي و افسردگي ارتباط ادامه ...

    90 میلیون مشترک تلفن همراه تا سال 94 خواهیم داشت/ ورود ‌اینترنت پر سرعت به منازل

    معاون برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران می‌تواند تا ادامه ...

    صادرات۱۵۰ میلیون دلاری فناوری اطلاعات در سال۹۰/بازار تولید محتوی داغ می شود

    معاون وزیر ارتباطات ‌با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی حمایت از صنعت فناوری ادامه ...

    نرم افزارهای سیستم عامل اپل فارسی سازی شد

    در حالی که نبود منابع آموزشی فارسی سیستم عامل های مختلف، یکی از دلایل رقبت ادامه ...

    نسل جدید تراشه های تمام سیلیکونی به زودی روانه بازار می شوند

    نسل جدید تراشه های تمام سیلیکونی اکسیده به نام Resistive RAM یا رم مقاومتی ادامه ...

    مقاله ویژه

     و آنگاه که مغز شما شهادت دهد...  


     گشت و گذاري در مغز