ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

دوشنبه هشتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

 مقالات فیزیک
12
سینما، ابزاری برای تبلیغ شیطان گرایی
    RSS کنگر نخورید و لنگر نیندازید، شما به میهمانی رفته اید!

    چهارشنبه 12 تیر 1387

    بازديدها: 251   |   تعداد آرا: 8
    کنگر نخورید و لنگر نیندازید، شما به میهمانی رفته اید!
    کنگر نخورید و لنگر نیندازید، شما به میهمانی رفته اید!

    نويسنده:منظر ایمانی
    همه ما ،هم میهمان بوده ایم و هم در نقش میزبان ظاهر شده ایم برای هر دو مورد در فرهنگ اصیل کشورمان آدابی داریم که ما را به صفت میهمان نوازی و خونگرم بودن معروف کرده است. حال تصور کنید خود و خانواده تان رخت نو به تن دارید و می خواهید به میهمانی بروید، گروهی از میهمانان بیش از حد در خانه میزبان می مانند و ما را به یاد ضرب المثل معروف کنگر خوردن و لنگر انداختن می اندازد و دسته دیگر خیلی کم می مانند.
    همه ما ،هم میهمان بوده ایم و هم در نقش میزبان ظاهر شده ایم برای هر دو مورد در فرهنگ اصیل کشورمان آدابی داریم که ما را به صفت میهمان نوازی و خونگرم بودن معروف کرده است. حال تصور کنید خود و خانواده تان رخت نو به تن دارید و می خواهید به میهمانی بروید، گروهی از میهمانان بیش از حد در خانه میزبان می مانند و ما را به یاد ضرب المثل معروف کنگر خوردن و لنگر انداختن می اندازد و دسته دیگر خیلی کم می مانند. برخی بسیار پرتوقع و پاره ای نیز بیش از حد خجالتی اند. شما در کدام دسته و گروه هستید؟ برخی موارد حفظ حضور ذهن و کاردانی ما در میزبانی ما به پاقدم میهمانان بستگی دارد. اصل مهم این است: کاری نکنید که میزبانتان از دست شما ناراحت شود اما واقعیت خلاف این را نشان می دهد.
    در نوشتار زیر ۸ عادت خلاف ادب و به دور از نزاکت در میهمانی را به شما معرفی می کنیم که تا حد امکان نباید از شما سر بزند:
  • ۱) شما به میهمانی رفته اید: گاه پیش می آید که میزبان همزمان از دو دوست دعوت می کند که معمولا این دو نفر که بسیار با هم صمیمی هستند ، حرف های زیادی برای گفتن به یکدیگر دارند. از این رو در میهمانی خودشان به کناری نشسته و سرگرم صحبت کردن و گپ زدن می شوند و سایر میهمانان و میزبان را فراموش می کنند. در چنین مواقعی میزبان احساس خواهد کرد که فقط نقش گارسن این دو نفر را دارد.
  • ۲) زمزمه نکنید و در گوشی حرف نزنید: این عمل ناخوشایند بیشتر از بچه ها سر می زند اما برای بزرگسالان خارج از ادب و نزاکت است. متاسفانه برخی زن و شوهرها عادت دارند که در جمع و میهمانی گفت وگو را هر چند کم به صورت زمزمه بین خودشان رد و بدل کنند گرچه این حرف ها ممکن است واقعا درباره مزه بد سوپ یا اضافه وزن میزبانشان نباشد اما باز هم کاری نادرست و به دور از ادب است.
  • ۳) آرای پرخاشگرانه و توهین کنند در مورد بچه میزبانتان را برای خودتان نگه دارید( حتی اگر حقشان باشد) به عنوان پدر یا مادر، ممکن است گاهی کارهای فرزندانمان را غیرقابل تحمل بدانیم و از دستشان عصبانی شویم و بخواهیم رفتاری که با فرزندان خودمان داریم، با فرزندان میزبان نیز انجام دهیم اما بهتر است بدانیم که معمولا مردم با کسانی بیشتر رفت و آمد می کنند وصمیمی می شوند که با همه اعضای خانواده آنها مودب هستند و خوشرفتاری می کنند.
  • ۴) هیچ وقت از دستپخت میزبان ایراد نگیرید: به واقع کمی چاپلوسی کردن و تملق در مورد دستپخت میزبان همیشه تاثیر مثبت دارد و کارساز است.
  • ۵) طوری وانمود نکنید که بی صبرانه قصد رفتن دارید: گروهی همواره شتابزده عمل می کنند. به میهمانی یکی از آشنایان که می روند تند تند غذایشان را می خورند، چایی را پشت آن می نوشند و بی صبرانه عزم رفتن می کنند و این موضوع به دور از ادب است و بی تردید به میزبان بر می خورد. چنانچه شما میزبانید همیشه باید برنامه ای داشته باشید تا این افراد عجول و کم طاقت را سر ذوق بیاورید. برای مثال، غذا را زود سرو کنید و برای میهمانانتان سرگرمی های ویژه فراهم کنید تا از بودن نزد شما حوصله شان سر نرود.
  • ۶) جای پرسش های خصوصی در میهمانی نیست: سوال کردن های گاه و بیگاه ممکن است سبب رنجش میزبان شود. بنابراین از این به بعد وقتی میهمان خانواده ای بودید که سه تا چهار بچه داشت دیگر نپرسید که باز هم بچه می خواهید؟
  • ۷) قدردانی را از خاطر نبرید: این درست که میزبان معمولا تعارف های زیادی می کند اما بدانید که برای دعوت از شما متحمل وقت و هزینه زیادی شده است. هرچند با رضایت قلبی بوده باشد، اما شما نیز بهتر است به عنوان میهمان شرط آداب تشکر از میزبان را به جا آورید.
  • ۸) دست خالی نروید: به وقت میهمانی رفتن هدیه ببرید، هرچند کوچک. این کار شما سبب می شود تا میزبان روحیه بهتری هم برای پذیرایی از شما پیدا کند. بهتر است بدانید که هیچ چیز با شانس و تصادف صورت نمی گیرد و انجام هر کاری نیازمند ممارست و تمرین بسیار است. برای این که بدانید در موقعیت های مختلف چگونه باید رفتار کنید می توانید هم از دیگران کمک بگیرید و هم رفتار بزرگان را مطالعه کنید.
    منبع: روزنامه جوان



  • نظر شما

    • با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
    • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
    • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

      نام و نام خانوادگی
      پست الکترونیکی
      نظرات شما
    نظرات کاربران

    هیچ نظری ثبت نشده است.

    تبلیغات سایت
     مشاهیر ایران و جهان
    پیامک های عاشقانه
    ارسال به دوستان

    پست الکترونیکی:

    تازه ترین اخبار
    جایزه نخل طلای جشنواره کن به «عشق» رسید

    فیلم «عشق» به کارگردانی میشائل هانکه برنده جایزه نخل طلای بهترین فیلم شصت ادامه ...

    تکذیب خبر توقف سریال/ «قلب یخی» به زودی جلوی دوربین می‌رود

    فصل سوم مجموعه «قلب یخی» به کارگردانی سامان مقدم و تهیه‌کنندگی سید‌کمال ادامه ...

    مجموعه «تلنگر» هر روز از شبکه آموزش پخش می‌شود

    مجموعه نمایشی «تلنگر» با مضمون آموزش غیرمستقیم اخلاق اجتماعی هر روز از ادامه ...

    جشنواره فیلم اشراق در قم برگزار می شود

    رییس مرکزفرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری جشنواره فیلم «اشراق» ادامه ...

    پاسخگویی به سؤالات دینی در برنامه رادیویی دعوت

    برنامه دعوت از صدای مرکز آذربایجان شرقی شبهات دینی مخاطبان را پاسخ داده ادامه ...

    مردی که جهان را تغییر داد

    مجموعه برنامه«مردی که جهان را تغییر داد» در باره تأثیر امام خمینی(ره) بر ادامه ...

    کریم باقری فیلم سه بعدی بازی می کند

    علی عطشانی کارگردان "آقای الف" عنوان کرد، کریم باقری در این فیلم سه بعدی ادامه ...

    سانسور در نمایشگاه كتاب از ترس افشاگری

    مسولان نمایشگاه كتاب برلین بر اثر فشار لابی صهیونیستی در اقدامی عجیب ، ادامه ...

    آنتوني هاپکينز در قسمت جدید فیلم «قرمز»

    آنتوني هاپکينز براي بازي در دومين قسمت از آثار دنباله‌دار «قرمز» با مسئولان ادامه ...

    ده‌نمکی «رسوایی» را 16 خردادماه در تهران جلوی دوربین می‌برد

    فیلم سینمایی «رسوایی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعود ده‌نمکی 16 خردادماه ادامه ...

    سری جدید ساختمان پزشکان منتفی شد

    شبکه سه سیما اعلام کرد که این شبکه هیچ تصمیمی برای ساخت سری جدید مجموعه ادامه ...

    نخستین جشنواره جایزه ادبی مولوی كرد در سنندج آغاز شد

    نخستین جشنواره كردی جایزه ادبی مولوی كرد با حضور شاعران كرد زبان كشورمان ادامه ...

    مقاله ویژه

     اسطوره های یونانی در روم
     نامه نبشتن پيغمبر به خسرو