|
|
موسسه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون در راستای رسیدن به اهداف والای خود و اطلاع رسانی هرچه بیشتر در زمینه اخبار تصمیم به جذب خبرنگار افتخاری نموده است.این خبرنگاران در قالب سرویس های خبری دسته بندی گردیده و پس از تایید واحد خبر سایت راسخون برای تک تک این عزیزان یک کد خبرنگاری در نظر گرفته شده و کارت خبرنگاری برایشان ارسال می گردد
جهت دریافت فرم خبرنگاری بر روی لینک زیر کلیک نمایید. لازم به ذکر است کلیه کاربران پس از دریافت فرم خبرنگاری و تکمیل آن می بایست 2 قطعه عکس 4*3 به همراه فتوکپی کارت ملی و یا صفحه اول شناسنامه خود و فرم تکمیل شده به آدرس موسسه ارسال نموده و یا مدارک خود را از طریق ایمیل به آدرس پست الکترونیکی
news@rasekhoon.net
ارسال نمایند
خبرنگاران افتخاري مي توانند اخبار خود را به ايميل report@rasekhoon.net ارسال نمايند.
جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با شماره تماس های موسسه واحد خبر و اطلاع رسانی تماس حاصل فرمایید
تذکر: عضویت در سایت برای خبرنگارافتخاری الزامی است.برای عضویت از لینک زیر اقدام کنید.
آدرس موسسه :
اصفهان ، صندوق پستی 481-81655 ، موسسه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تلفن تماس : 6615580-0311

|
|
ravabet_rasekhoon
سطح کاربری :
کاربر برنزی
تعداد پست ها:
1158
iman_karbala esmailjavadi sajad1991 reza1371 dadagholam samsam mohammad_43 rezamzd omidayandh tanha_pizza amirbest rasekhoon_ravabet asemaniha MontazerM fardamg azadeh_69 hamid_f_73 hojat20 mjavadkanjouri vbolandi papeli hojjatentezar zahrafirooz masiha2131 amuzesh2005 golabi j133719 roode20 hossein2010 ebrahim_es mohadamhossien rezajafarizadeh KHKHKH68 nayebzadeh65 ardardard hadikousha seyedsaeed MOSTAFAVYS12 qolamshesh mosaferakherat astronomer mazloumy karbalanajaf catholicgenius | تشکرهای این پست |
|
|
|
سلام
من قبلا اسکن کارت ملی را ارسال کرده ام و کد آن 217 است.
برای مدیریت هم فرم مخصوص و عکس و کپی شناسنامه ارسال کردم.
بازم باید این مدارک را ارسال کنیم؟
مدیر انجمن ورزشی سایت راسخون
الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
|
|
sajad1991
سطح کاربری :
کاربر نقره ای
تعداد پست ها:
1358
|
rezamzd bamaram amirbest mparsa | تشکرهای این پست |
|
|
نقل قول sajad1991
سلام
من قبلا اسکن کارت ملی را ارسال کرده ام و کد آن 217 است.
برای مدیریت هم فرم مخصوص و عکس و کپی شناسنامه ارسال کردم.
بازم باید این مدارک را ارسال کنیم؟
با سلام و تشکر کاربر گرامی جهت هماهنگی بیشتر با شماره های موسسه تماس حاصل نموده و درخواست استفاده از مدارک قبلی نموده و فقط فرم خبرنگاری و عکس های خود را به آدرس موسسه ارسال نمایید .
|
|
iman_karbala
سطح کاربری :
کاربر طلایی1
تعداد پست ها:
2185
|
|
|
|
سلام من مدارکات رو ارسال کردم به ایمیل تون انشاالله به دستتون رسیده باشه
|
|
saeed239
سطح کاربری :
کاربر نقره ای
تعداد پست ها:
53
|
taral_arsh88 | تشکرهای این پست |
|
|
نقل قول saeed239
سلام من مدارکات رو ارسال کردم به ایمیل تون انشاالله به دستتون رسیده باشه
با سلام و تشکر کاربر گرامی پس از اینکه مدارک شما را دریافت نمودیم ، آنها را بررسی کرده در اختیار واحد اخبار و اطلاع رسانی موسسه قرار داده تا با شما تماس حاصل نمایند .
|
|
iman_karbala
سطح کاربری :
کاربر طلایی1
تعداد پست ها:
2185
|
|
|
|
با سلام به خدمت مدیریت محترم سایت راسخون :بنده حتما از این طرح استقبال می کنم :روح الله بابایی از تبریز:یاشاسن تراختور
یاشاسیـن آذربایجـان یاشـاسین تراختــور
|
|
rohollahbabaye
سطح کاربری :
کاربر برنزی
تعداد پست ها:
7
|
|
|
|
با سلام
اين خبرنگاران چه كارهايي بايد انجام بدن؟ يعني در مورد چه خبرهايي بايد خبر و اطلاعات كسب كنند
آيا از سايت هايي كه خبرهايي در مورد آن استان يا شهرستان مي دهند مي توانند استفاده كنند؟ يا اينكه خودمون بايد اين خبرها رو جمع آوري كنيم. باتشكر
چهار راه براي رسيدن به آرامش:
1.نگاه كردن به عقب و تشكر از خدا 2.نگاه كردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه كردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه كردن به درون و پيدا كردن خدا
|
|
samsam
سطح کاربری :
کاربر طلایی1
تعداد پست ها:
15003
|
|
|
|
خبرنگاران باید در سرویس های خبری کار کنند، در مورد خبرهای روز جامعه
می تونن از سایت های خوب نیز استفاده کنن و خبر ارسال کنن
موفق باشی خبرنگار افتخاری راسخون با خبرهای داغ و خوبت
العلم نافع
|
|
hosein
سطح کاربری :
کاربر برنزی
تعداد پست ها:
92
|
|
|
|
با سلام و احترام حضور شما
انشاالله در خدمت شما هستم و فرم را ارسال میکنم
مدیر تالار همسفران ( حدیث رهروان )
آن گاه که مغرور به زندگانی دنیا شدی ،
هوشیار باش که شیطان ، در فریب توست (فاطر/6-5 )
|
|
mohammad_43
سطح کاربری :
کاربر طلایی1
تعداد پست ها:
23713
|
taral_arsh88 hamedrezapaudar | تشکرهای این پست |
|
|
با سلام و احترام خدمت روابط عمومی محترم
اینجانب هم جهت خبرنگار افتخاری اعلام آمادگی می نمایم. با تشکر فراوان
محمد معزي زاده
مدير انجمن شخصيت ها
|
|
rezamzd
سطح کاربری :
کاربر نقره ای
تعداد پست ها:
414
|
taral_arsh88 lishkhkhsd | تشکرهای این پست |
|
|
سلام من تو نمايشگاه فرم را پر كردم و تمام مدارك را هم تو نمايشگاه ارائه دادم بالاي فرم پر كردم اين كد را بهم دادن بازم فرم پركنم؟(rasekh.26)
هيچ وقت شكاك نباش!!!!
به خليج فارس راي دهيد http://www.persianorarabiangulf.com
به وبلاگ من سر بزنيدونظر بدهيد http://bia2allthing.mihanblog.com/
|
|
tanha_pizza
سطح کاربری :
کاربر برنزی
تعداد پست ها:
123
|
|
|
نقل قول tanha_pizza
سلام من تو نمايشگاه فرم را پر كردم و تمام مدارك را هم تو نمايشگاه ارائه دادم بالاي فرم پر كردم اين كد را بهم دادن بازم فرم پركنم؟(rasekh.26)
با سلام و تشکر کاربر گرامی به محض اینکه فرم شما به تائید واحد اخبار و اطلاع رسانی موسسه برسد و در صورتی که شماره تماس خود را در فرم مربوطه درج نموده باشید حتماً با شما تماس خواهند گرفت .
|
|
iman_karbala
سطح کاربری :
کاربر طلایی1
تعداد پست ها:
2185
|
|
|
|
من هم اعلام آمادگی می کنم و تا چند روز آینده مدارک را ارسال می کنم. ان شا لله که بتونم خبرهای داغ و پرمحتوایی را برای سایت ارسال کنم
آیا در مملکتی که یکی با ۱۶۸ هزار تومان، زندگی یک ماهش را میچرخاند و دیگری با همین پول یک وعده غذا در ارتفاع برج ميلاد می خورد،عدالت هم هست؟ آیا برج میلاد بخشی از خاک جمهوری اسلامی است؟ آیا ما باید ناراحت باشیم که در همین جامعه بنا بر اخبار رسمی، پایه حقوق کارمندان دولت ۳۴۱ هزار تومان است؟
|
|
dadagholam
سطح کاربری :
کاربر طلایی2
تعداد پست ها:
1900
|
|
|
يه سوال فني
پولم ميدين يعني خبرهاي مارو ميخرين
هيچ وقت شكاك نباش!!!!
به خليج فارس راي دهيد http://www.persianorarabiangulf.com
به وبلاگ من سر بزنيدونظر بدهيد http://bia2allthing.mihanblog.com/
|
|
tanha_pizza
سطح کاربری :
کاربر برنزی
تعداد پست ها:
123
|
|
|
|
به نام حضرت دوست که هر چه دارم از اوست سلام به همه دوستان عزیز و ارجمند راسخونی که چند وقتی بود نتونسته بودم سلامی بهشون بکنم. از همه عذر می خوام. و سلام به ایمان کربلا عزیز و گرامی. از اعضای روابط عمومی راسخون تشکر از شما . این کار بسیار خوب و جالب و مورد نیازی است. من هم خیلی دلم می خواد که حتما خبرنگار افتخاری شما بشم. ولی فرستادن مدارک برای من یک کم مشکل است. آخه وقت رفتن به اداره پست را ندارم. از طرفی ارسال مدارک با ایمیل هم خیلی دنگ و فنگ دارد که رسیدنش سخت هستش. وگرنه من اسکن عکس و مدرک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی ام رو دارم. ولی سعی می کنم که حتما مدارک ام رو بفرستم. البته فکر کنم قبلا یک بار مدرک فرستادم. که اون هم شاید کپی شناسنامه بود. برای جایزه رو می گم. راستی این روزها قم را هم می خوان به تشنج بکشنان که نتونستند. همیشه موفق باشید.
|
|
koshikolaii
سطح کاربری :
کاربر برنزی
تعداد پست ها:
150
|
iman_karbala ravabet_rasekhoon | تشکرهای این پست |
|