0

دانلود کتاب مردان مریخی زنان ونوسی

 
rasool15
rasool15
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 85
محل سکونت : آ.غ

دانلود کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی
دوشنبه 15 آذر 1389  9:04 PM

مقدمه مترجمین :

به نام آن‌که علّت زیستن و غایت رفتن است

زن و مرد با هم تفاوت دارند و اطلاع از کم و کیف این تفاوت‌ها راهگشای تفاهم آنهاست. این کتاب که کلیه مباحث آن ماحصل تجربیات دقیق در طی سال‌ها تحقیق و جلسات مشاوره با خانواده‌های شرکت‌کننده در دوره‌های آموزشی است، چنین هدفی را دنبال می‌کند.

نویسنده این کتاب که روان‌شناس و مشاور خانوادگی است در این‌جا با بررسی روش‌های بهبود روابط متقابل زوج‌ها مباحث گوناگونی از زندگی زناشویی را مورد بحث قرار داده است. با مطالعه این کتاب و توجه به تفاوت‌های زن و مرد به مردان مریخی و زنان ونوسی متفاوت از یکدیگر در احساس اندیشه و درک و واکنش آشنا می‌شویم، زیرا مردها که از سیاره مریخ و زن‌ها که از سیاره ونوس آمده‌اند قرار است با هم تفاوت‌هایی داشته باشند. در بخش‌های مختلف این کتاب به تفصیل راجع به تفاوت‌های دو جنس زن و مرد بحث شده است و با شناخت زمینه‌های مریخی و ونوسی در خود می‌توانیم اشتباهاتمان را اصلاح نموده، با هم برخورد سازنده‌تری داشته باشیم.

آری، زن و مرد از دو سیاره متفاوت آمده‌اند و با توجه دقیق به مندرجات این کتاب و استفاده از توصیه‌های آن برای افزایش مهر و عشق و محبت راه‌های جدیدی خواهیم آموخت، راه‌هایی که ما را از اشتباهاتی که ناشی از فراموش کردن اختلافات دو جنس است به شناسایی این تفاوت‌ها رهنمون می‌شوند.

در ترجمه این کتاب سعی بر آن بوده است تا ضمن رعایت فرهنگ ایرانی، امانت حفظ شده و از مفهوم کتاب چیزی حذف نشود و ترجمه کتاب نیز مانند اصل آن به زبانی ساده و قلمی روان از کار درآید.

گزیده‌ای از کتاب :

فرض کنید مردها از سیاره مریخ آمده‌اند و زن‌ها از سیاره ونوس. مریخی‌ها پشت تلسکوپ‌های خود بودند که ونوسی‌ها را دیدند و از آن‌ها خوششان آمد و با سفینه‌های خود به سوی آن‌ها رفتند. ونوسی‌ها هم با آغوش باز از آن‌ها استقبال کردند. سپس با هم به زمین می‌آیند. مدتی همه‌چیز خوب بود اما کم‌کم هوای زمین روی آن‌ها اثر کرد و یک روز صبح وقتی بیدار شدند، هم مریخی‌ها و هم ونوسی‌ها دیگر فراموش کرده بودند که از کجا آمده‌اند و از آن روز اختلافات آن‌ها با هم شروع شد.

زن‌ها و مردها بدون توجه به آن‌که قرار است با هم تفاوت‌هایی داشته باشند، رودرروی یکدیگر ایستادند. همه ما در مواقعی از همسرمان دلگیر می‌شویم، زیرا این حقیقت مهم را فراموش کرده‌ایم. انتظار داریم همسر، یعنی جنس مخالف ما، آن‌چه را ما می‌خواهیم او نیز بخواهد و آن‌چه را احساس می‌کنیم او نیز احساس کند.

ما به اشتباه فکر می‌کنیم که اگر همسرمان ما را دوست داشته باشد، باید با ما به شکلی رفتار  کند  که وقتی ما کسی را دوست داشته باشیم با او رفتار می‌کنیم.

مردها به اشتباه فکر می‌کنند زن‌ها باید مانند آن‌ها بیاندیشند و ارتباط برقرار کنند و زن‌ها هم به اشتباه فکر می‌کنند مردها باید مانند آن‌ها احساس کنند. اگر بتوانیم این تفاوت‌ها را بشناسیم و به آن‌ها احترام بگذاریم، تا حدود زیادی از اختلافات‌مان کم می‌شود. وقتی به یاد بیاوریم که مردها از مریخ و زن‌ها از ونوس آمده‌اند همه‌چیز  روشن می‌شود.

از جمله رایج‌ترین شکایات زنان از مردان این است که آن‌ها گوش شنوا ندارند. یا اصلاً گوش نمی‌دهند و یا چند لحظه‌ای گوش می‌دهند و بعد چونان متخصصی چیره‌دست علت‌یابی می‌کنند و آن‌گاه با غرور تمام کلاه همه‌دانی بر سر می‌گذارند و راه‌حل ارائه می‌دهند.

رایج‌ترین شکایت مردان از زنان این است که زنان همیشه در صدد تغییر دادن مردان هستند. وقتی زنی مردی را دوست دارد، خود را مسئول می‌داند تا او را در این رشد کمک کند. زن کانون اصلاح خانواده ایجاد می‌کند و شوهر کانون اصلی توجه او می‌شود. بدون توجه به این‌که شوهر تا چه اندازه در برابر زن مقاومت می‌کند.

مریخی‌ها برای توانمندی، شایستگی، کارآیی و موفقیت ارزش قائل هستند و در تلاش هستند تا حقانیت خود را ثابت کنند… آنها به اشیاء و هدف‌ها بیش از اشخاص و احساسات توجه دارند… برای یک مریخی رسیدن به هدف موضوع مهمی است و برای یک مریخی احساس رضایت زمانی است که بتواند بدون کمک دیگران به هدفش برسد… راهنمایی کردن یک مرد این معنی را برای او دارد که او نمی‌داند چه باید بکند و یا به تنهایی از عهده کارش بر نمی‌آید… از نظر مریخی وقتی او می‌تواند کاری را به تنهایی انجام دهد تقاضای کمک نشانه ضعف است. اگر مردی به راستی نیاز به کمک داشته باشد، از دیگران تقاضای کمک می‌کند و در این صورت با کسی که قبول داشته باشد گرفتاری خود را مطرح می‌کند. در این شرایط مریخی دیگر کلاه همه‌چیز دانی بر سر می‌گذارد و دوست خود را راهنمایی می‌کند و از این کار خوشحال شده و افتخار می‌کند.

این سنّت مریخی نشان می‌دهد که چرا وقتی زنان درباره مسائل‌شان با مردان حرف می‌زنند، مردان از روی غریزه راه‌حل ارائه می‌دهند. وقتی زنی معصومانه احساسات خود را با مرد بیان می‌کند، مرد به اشتباه خیال می‌کند که او تقاضای یک راهنمایی تخصصی می‌کند و به همین جهت کلاه همه‌چیز دانی را بر سر می‌گذارد و راه‌حل ارائه می‌کند تا به او کمک کند… مرد هرگز گمان نمی‌کند که در ونوس صحبت کردن در مورد مسائل و مشکلات به معنی تقاضای کمک و راهنمایی نیست.

ونوسی‌ها فقط می‌خواهند که به حرف‌شان گوش کنید، همین.

یکی از تفاوت‌های مهم زن و مرد کنار آمدن آنان با استرس است. مردان در این حالت در خود فرو می‌روند و زنان درگیری احساسی پیدا می‌کنند… مرد با ارائه راه‌حل حال‌اش بهتر می‌شود و زن اگر بتواند در مورد آن مسئله حرف بزند.

مریخی‌ها برای رسیدن به آرامش به غار ذهن خود پناه می‌برند تا به تنهایی مسائل خود را حل کنند.

ونوسی‌ها برای رسیدن به آرامش دور هم جمع می‌شوند و در مورد مسائل‌شان حرف می‌زنند.
 

نویسنده : دکتر جان گری (John Gray)

تعداد صفحات : ۳۵۴

حجم : ۷٫۹MB

فرمت کتاب : PDF

دانلود:


 


 

 

تشکرات از این پست
fetrat
دسترسی سریع به انجمن ها