1
|
|
پیام آیت الله صافی گلپایگانی: از همه شیعیان می خواهم مهمترین حاجت خود را فرج حضرت ولی عصر بدانند

| |

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در پیامی به همایش شاعران و مداحان اهل بیت(ع) آورده است: از همه شیعیان و دوستداران اهل البیت علیهم السلام درخواست دارم مهمترین و اولین و آخرین حاجت خود را فرج موفور السرور حضرت ولی الله الاعظم ارواح العالمین له الفدا بدانند و در این دو ماه محرم و صفر در مجالس حسینی با انابه و تضرع به درگاه خداوند متعال، فرج آن حضرت را درخواست کنند.
 |
منبع خبر: www.saafi.ir |
|
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
(ولا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیاء ولکن لا تشعرون)
قال الامام ابوعبدالله الصادق علیه السلام: «من انشد فی الحسین علیه السلام شعراً فتباکی فله الجنة»
السلام علی الحسین و علی اولاده و اصحابه
السلام علی المهدی الطالب بدم المقتول بکربلا.
سلام بر حسین و سلام بر فرزندان و یاران باوفای حسین؛ سلام بر عزاداران و سوگواران امام حسین علیه السلام؛ سلام بر شاعران و مدیحه سرایان دربار آسمانی امام حسین علیه السلام؛ سلام بر شما عزیزانی که افتخار بزرگ شاعری و مدّاحی و نوکری آن حضرت را دارید و با سرودن اشعار، تاریخ را دگرگون می کنید و راه و رسم زندگی و فداکاری و ایثار گری را به جهانیان نشان می دهید.
شما در حقیقت دانشجوی دانشگاه عالی و جهانی عاشورا هستید؛ دانشگاهی که میلیون ها نفر در طول تاریخ در آن تحصیل نموده و پیر و جوان، زن و مرد، عالم و جاهل و شهر نشین و صحرانشین در آن با کمال خضوع و خلوص شرکت کرده و درس ها و پیام های انسان سازش را شنیده و به دیگران هم ابلاغ نموده اند.
دانشگاهی که در آن بزرگانی همچون شیخ مفید ها، شیخ طوسی ها، علامه مجلسی ها و ده ها دانشمند برجسته و ممتاز و هزاران شهید، به حضور خود در این مدرسه ی نورانیِ آسمانی افتخار می کردند و همه از برکات آن بهره مند و از خوان نعمت گسترده ی دربار حسینی علیه السلام برخوردار بودند.
یکی از قشرهای عزیزی که در دانشگاه باعظمت عاشورا مخلصانه انجام وظیفه می نماید، طبقه مقدس و عزیز شاعران و مداحان می باشد که در مواقف بزرگ، مداحی و شعر آنها اثرگذار بوده و در دفاع از حق، نقش آنها ماندگار و بسا یک شعر آنها جامعه ای را عوض کرده و انقلابی را به وجود آورده است.
مسلمانان آزادی خواه جهان، فرزدق ها و سید حمیری ها و دعبل ها و محتشم ها و دیگر شاعران حماسه سرا را فراموش نمی کنند. اشعار آنها ارواح مرده را زنده می سازد و روح تازه به کالبد جامعه می دمد.
خوشبختانه امروز هم در جامعه ی کربلایی ما، شاعران و مدیحه سرایان بزرگی هستند که با اشعار خود، هدف قیام امام حسین علیه السلام را زنده نگه می دارند و در ایفای خدمت به اسلام و مذهب، امر به معروف و نهی از منکر و احیای سنت های اسلامی موفق هستند و این افتخار بزرگ را ذخیره آخرت خود می دانند.
اینجانب گردهم آیی شاعران و مداحان را در مرکز حوزه علمیه و عش آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین و روضه ی منوّره کریمه اهل بیت علیهم السلام گرامی داشته و از همه این عزیزان می خواهم که رسالت و پیام عاشورا را به گوش جهانیان و مردم ستمدیده برسانند و آنان را به عظمت این قیام مقدس و وظیفه ی خطیر امروز مسلمانان آگاه نمایند و قدر مجالس حسینی را که محل نزول فرشتگان الهی است بدانند، که در حقیقت این مجالس دارالبرکة، دارالشفاء و دارالرّحمة می باشند.
ای کاش حقیر هم افتخار جاروکشی چنین مجالسی را پیدا می کردم و با همه عزاداران در غم بزرگ سالار شهیدان حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام شریک می شدم.
«یالیتنا کنا معهم و نفوز فوزا عظیما»
در خاتمه از همه شیعیان و دوستداران اهل البیت علیهم السلام درخواست دارم مهمترین و اولین و آخرین حاجت خود را فرج موفور السرور حضرت ولی الله الاعظم ارواح العالمین له الفدا بدانند و در این دو ماه محرم و صفر در مجالس حسینی با انابه و تضرع به درگاه خداوند متعال، فرج آن حضرت را درخواست نموده که فرمودند: «و اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فان ذلک فرجکم.»
انشاء الله تعالی خداوند متعال باقیمانده غیبت را برما ببخشد و جهان را به نور ظهور منتقم عاشورا و طالب ثارالله منوّر بفرماید و غم ها و مشکلات و گرفتاری ها را برطرف نماید.
اللهم عجل فرجه و سهل مخرجه و اجعلنا من اعوانه و انصاره به حق محمد و آله الطاهرین
|

|
|
hamed_yurdum
سطح کاربری :
کاربر طلایی1
تعداد پست ها:
34433
|
|
1
دسترسی سریع: