دوشنبه هشتم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390
امام علی (علیه السلام) فرمودند: مِن کمالِ السَّعادَةِ السَّعىُ فى صَلاحِ الجُمهور؛ کوشش در راه اصلاح توده مردم، از کمال خوشبختى است. (غررالحکم، ح 9361)
پیامبراکرم(صلّی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند: ارحموا عزیزا ذلّ و غنیّا افتقر و عالما ضاع بین جهّال؛ بر سه کس رحم کنید، عزیزى که خوار شده و ثروتمندى که فقیر گشته و دانشمندى که میان جاهلان گمنام مانده. نهج الفصاحه
• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید . • نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود . • نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
هیچ نظری ثبت نشده است.
پست الکترونیکی:
گالری تصاویر