ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

سه شنبه نهم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

تالار سینما
موضوعات احادیث
بازديدها: 128   |   تعداد آرا: 5

امام رضا عليه‏السلام می فرمایند :
كَثْرَةُ اَكْلِ الْبَيْضِ وَ اِدْمانُهُ يورِثُ الطُّحالَ وَ رياحا فى رَأسِ الْمَعِدَةِ وَ الاِْمْتِلاءُ مِنَ الْبَيْضِ الْمَسْلوقِ يورِثُ الرَّبوَ وَ الاِْبْتِهارَ؛
زياد خوردن تخم مرغ و معتاد شدن به آن، بيمارى ورم طحال مى‏آورد و ايجاد كننده بادهايى در سرِ معده است و زياد خوردن تخم‏مرغ آب پز، نفَس تنگى و نفَس بريدگى مى‏آورد.
بحارالأنوار، ج 59، ص 321 .


رزق معنوی ...

امام حسن مجتبى (عليه‏السلام) فرمودند:
«كسى كه به مسجد رفت و آمد (تردّد) داشته باشد، بر يكى ـ يا بيشتر ـ از نعمتهاى هشت گانه دسترسى پيدا خواهد نمود: 1 ـ استدلالهاى استوار و محكم در امور دينى خود (اعتقادى، فقهى، سياسى و...)؛ 2 ـ دستيابى به دوستان سودمندى كه تردّد با آنها مايه بهره‏ورى است؛ 3 ـ معلومات و دانش تازه و شگفت‏انگيز؛ 4 ـ رحمت و نعمتى كه چشم به راه اوست؛ 5 ـ دستيابى به سخنان هدايت كننده‏اى كه شخص را به راه راست رهبرى مى‏كند؛ 6 ـ دستيابى به مطالبى كه انسان را از پستيها و ضد ارزشها دور مى‏دارد؛ 7 ـ دورى از گناه و محرمات يا بدان جهت كه ترك گناه را دوست مى‏دارد؛ 8 ـ دورى از گناه و محرمات يا بدان جهت كه مى‏ترسد گرفتار عقوبت الهى شود يا آبرو و حيثيت خود را با انجام گناه از بين ببرد.»
[الروائع المختارة، ص111؛ به نقل از: عيون الأخبار، ابن قتيبه، ج3، ص3.]

عَنْ أبِي عَبْدِ اللهِ - عليهِ السَّلام - إنَّهُ قالَ لِأبِي بَصيرٍ: يا أبا مُحَمَّدٍ لَقَدْ ذَکرَکمُ فِي کتابِه، فَقالَ: «إنَّ عِبادِي لَيْسَ لَک عَلَيْهِمْ مِن سُلْطانٍِ» وَ اللهُ ما أرادَ بِهذا إلّا الْأئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلامُ وَ شِيعَتَهمْ.
امام صادق - عليه السلام - به ابي بصير فرمودند: خداوند از شما شيعيان در کتاب خود ياد کرده است و فرموده: «همانا بر بندگان شايسته ام تو (ابليس) را تسلطي نيست»، به خدا سوگند که اراده نكرده است خداوند (از بندگان شايسته) جز ائمه معصومين - عليهم السلام - و شيعيان آن ها را.
«نور الثقلين، ج 3، ص 16»
امام علی علیه السلام فرمودند:
لکل شی ء وجه و وجه دینکم الصلاة
هر چیز دارای سیماست ، سیمای دین شما نماز است .
(بحار الانوار،ج82،ص227)
امام علی(علیه السلام) می فرمایند:
كسى كه اميد سيراب شدن از سراب داشته باشد، نوميد گردد و تشنه بميرد.
غررالحکم ، باب آرزو
پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) می فرمایند :
لو علم الناس ما فی النداء و الصف الاول لاستهموا علیه؛
اگر مردم می دانستند چه فضیلتی دارد اذان گفتن و شرکت در صف اول جماعت ، هر آینه برای این کار قرعه کشی می کردند.
( بحار الانوار، ج ,88 ص 200 )
قال رسول الله - صلى الله عليه وآله -:
اذا اتى الشيطان احدكم و هو فى صلوته فقال : انك مرائى فليطل صلوته ما بداله ما لم يفته وقت فريضة ؛
اگر كسى در نماز باشد و شيطان او را به رياكارى وسوسه و متهم كند، تا وقت باقى است هر چه مى خواهد نمازش را طولانى كند.
(بحارالانوار، ج 69، ص 295)
قال الجابر: سمع أمير المؤمنين - عليه السّلام - رجلا يشتم قنبرا و قد رام قنبر أن يرد عليه فناداه أمِيرِ الْمُؤْمِنينَ - عليه السّلام - : مَهْلاً يا قَنْبَرُ، دَعْ شاتِمَک مُهاناً تُرْضِي الرَّحْمنَ وَ تُسْخِطُ الشَّيْطانَ وَ تُعاقِبُ عَدُوَّک ... ؛
جابر گفت: أميرالمؤمنين - عليه السّلام - (هنگامي که شنيد مردي به قنبر فحش مي دهد و قنبر قصد او را كرده است) قنبر را ندا دادند كه: اي قنبر آرام باش ! فحاش را با بي اعتنايي به حال خود گذار تا خدا را با اين عمل از خود راضي و شيطان را ناراحت و بدحال سازي و از اين راه دشمن خود را عقوبت دهي. قسم به خدایي که گندم را از دل خاک شکافت و گياه را روياند، راضي نمي كند مؤمن پروردگارش را به عملي مانند «حلم» و چيزي ناراحت کننده تر از «سکوت» براي شيطان نمي باشد و آدم أحمق را مکافاتي بدتر از سکوت نيست.
«بحار الأنوار، ج 68، ص 424»
امام علي(عليه السلام) فرمودند:
سُوءُ الخُلقِ نَكَدُ العَيشِ وَ عَذابُ النَّفسِ ؛
بدخويى موجب سختى زندگى و عذاب جان است .
غرر الحكم و درر الكلم، حديث5639
امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
هر کس، این سه چیز را انکار کند، شیعه ما نیست:
معراج و سؤال قبر و شفاعت.
بحار الانوار 18: 34، ح 44.
قال رسول الله - صلي الله عليه و آله - : يا علي مَنْ خالَفَكَ فقَد خالَفَنَي و مَنْ خالَفَني فقد خالَفَ اللهَ.
رسول خدا - صلي الله عليه و آله - فرمودند: يا علي كسي كه با تو مخالفت كند با من مخالفت كرده است و كسي كه با من مخالفت كند با خدا مخالفت كرده است.
«بحار الانوار، ج 38، ص 30»

نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

تبلیغات سایت
احادیث راز طول عمر
احادیث خواص خوراكى ‏ها
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی:

گالری تصاویر

تصاویر هفته