راسخون / اخبار و اطلاع رسانی / برگزاری سی و دومین دوره مسابقات استانی قرآن کریم در قم روزهای 12 و 13 آذرماه
سه شنبه 10 آذر 1388 - 2:09 ب.ظ
سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم در بخش استانی 12 و 13 آذرماه در قم برگزار می شود .
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه به نقل از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم ، حجت الاسلام غلامرضا ناظمی در جمع خبرنگاران با بیان مطلب فوق گفت : سی و دومین دوره از مسابقات قرآنی اوقاف در بخش خواهران و برادران در دو رده سنی زیر 16 و بالای 16 سال برگزار می شود .
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود : قرائت ، ترتیل ، حفظ و مفاهیم قرآن کریم از جمله رشته های متسابقین در این دوره از مسابقات است .
حجت الاسلام ناظمی با اشاره به زمان برگزاری مسابقات گفت : این دوره از مسابقات 12 و 13 آذر ماه در مرقد مطهر علی ابن بابویه برگزار خواهد شد .
وی تصریح کرد : دفاع از قرآن از دیگر مسائلی است که این کتاب آسمانی را از مهجوریت رها خواهد کرد که باید مسئولان امور قرآنی در این زمینه ها تلاش کنند .
وی با اشاره به خدمات سازمان اوقاف و امور خیریه در گسترش مسائل قرآنی در کشور گفت : این سازمان در این راستا تلاش های گسترده ای انجام می دهد و می کوشد تا علاوه بر گسترش حفظ و قرائت قرآن مفاهیم آن را نیز در جامعه گسترش دهد .
/1001/
http://rasekhoon.net/news/show-51050.aspx
تمامی حقوق این پایگاه متعلق به موسسه فرهنگی و هنری نور راسخون وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه می باشد.