کاربر میهمان به پرتال راسخون خوش آمدید ورود به محيط کاربري فراموشی رمز عبور عضویت دوشنبه دوم فروردین 1389 خورشیدی (اصلاح الگوی مصرف)
مقالات موضوعی

مسیر جاری: صفحه اصلي / اخبار و اطلاع رسانی / تحلیل خبری

تبلیغات سایت 

مشاوره
  سه شنبه 20 بهمن 1388     آیا مرفاوی رنگ لیگ قهرمانان را می بیند؟!!  
چاپ نظرات
بازديدها: 75
آیا مرفاوی رنگ لیگ قهرمانان را می بیند؟!!

صمد مرفاوی،این فصل در حالی هدایت آبی پوشان را به عهده گرفت که با قهرمانی استقلال در لیگ هشتم وفرضیه ناکامی قهرمان فصل گذشته در فصل جاری کار سختی را پیش روی خود می دید.

راسخون : مرفاوی که حمایت همه جانبه واعظ آشتیانی را پشت سر خود داشت رقابت های لیگ نهم را  با برد خیره کننده برابر سپاهان قلعه نویی که همه از آن به عنوان تیم کهکشانی ها نام می بردند، شروع امیدوار کننده ای داشت اما در ادامه و درنیمه های فصل  ، چند باخت و تساوی روز های بدی رابرای صمد آقا رقم زد.
 
مرفاوی با مشکلات زیادی دست وپنجه نرم می کرد. ازیک طرف دیگر وجود ستاره ها وترافیک بازیکنان بزرگ واز طرف دیگر حمایت هواداران از سر مربی سابق تیم که در پی اختلافات با آشتیانی به تیم قدرتمند سپاهان پیوسته بود و کم کم به عنوان مدعی جدی قهرمانی شناخته می شد، باعث شد که مرفاوی در شرایط ناگواری قرار بگیرد.
 
نتایج ناامید کننده استقلال واز دست دادن امتیازات زیاد و مهمتر از همه از دست رفتن شانس قهرمانی لیگ نهم ،  دست به دست هم داد تا زمزمه های برکناری مرفاوی وحضور مربی جدید در رسانه ها به گوش برسد.
 
تماشگران استقلال هم  در این بین بیکار ننشستند و با شعار های" مرفاوی حیا کن/ استقلالو رها کن "و با تشویق قلعه نویی، به طور ظمنی موافقت خود را با برکناری مرفاوی نشان دادند.
 
اوضاع مرفاوی به همین منوال می گذشت که باخت در دربی سنتی تهران نیز مزید برعلت شد تا عملا مخالفی برای جدایی مرفاوی در بین هواداران و اعضای هیات مدیره وجود نداشته باشد.
 
از طرف دیگر استقلال از ابتدای اسفند ماه نخستین بازی خود را در لیگ قهرمانان آسیا انجام دهد و مدیر عامل این تیم نیز که حامی اصلی مرفاوی برای رسیدن به پست سرمربیگری بود، به خوبی می داند که سرمربی تیمش توانایی رقابت با مربیان بزرگ سایر تیم ها را ندارد و اگر آبی پوشان تهرانی می خواهند مانند سال گذشته وداع تلخی با آسیا نداشته باشند، باید به فکر جذب سرمربی بزرگی در حد بزرگی نام استقلال باشد.
1030/2759/

جذب خبرنگار افتخاري
  نظر شما درباره این خبر
* با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نطرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید . 
* نظرات شما پش از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .

  نام و نام خانوادگی
    نشانی پست الکترونیکی
  نظرات شما
  نظرات کاربران درباره این خبر


برای این مقاله هیچ نظری ثبت نشده

صفحه اصلی  |  مقالات  |  اخبار و اطلاع رسانی  |  کتابخانه موضوعی  |  مجموعه تصاویر  |  دریافت نرم افزار  |  معرفی پایگاه ها  |  بانک صوت و فیلم  |  کارت پستال
نقشه سایت  |  ارتباط با ما  |  درباره ما  |  عضویت  |  ورود به محیط کاربری

تمامی حقوق این پایگاه متعلق به پرتال فرهنگی و اطلاع رسانی راسخون می باشد. استفاده از مطالب این پایگاه فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.