کاربر میهمان به پرتال راسخون خوش آمدید ورود به محيط کاربري فراموشی رمز عبور عضویت سه شنبه بیستم بهمن 1388 خورشیدی (اصلاح الگوی مصرف)
مقالات موضوعی

مسیر جاری: صفحه اصلي / اخبار و اطلاع رسانی / معارف

تبلیغات سایت 

کلیپ های موبایل
  یک شنبه 3 آبان 1388     منشور قرآنی کشور نیازمند بازنگری جدی است  
چاپ نظرات
بازديدها: 105
منشور قرآنی کشور نیازمند بازنگری جدی است

در این راستا سازمان دارالقرآن کشور طرح جامع قرآنی ارائه کرد که متاسفانه بیش از دو سال در مجلس و هیئت دولت خاک خورد و تصویب نشد. وی با تاکید بر اینکه مسئولان مراکز و موسسات قرآنی باید بصیرت و آگاهی نسبت...


 مهر: مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی خواستار بازنگری در منشور قرآنی کشور شد.
 بهروز علیزاده ظهر یکشنبه در جلسه اعضای اتحادیه موسسات، مراکز و خانه های قرآن آذربایجان غربی با بیان این مطلب افزود: متاسفانه این منشور برعکس طرح جامع قرآنی از بدنه کارشناسی و گروه تخصصی برخوردار نیست که در صورت تصویب باید توسط افراد متخصص اجرا شود.
 
وی با اشاره به هدر رفت بودجه های قرآنی کشور بدون اینکه خروجی داشته باشد، گفت: در این راستا سازمان دارالقرآن کشور طرح جامع قرآنی ارائه کرد که متاسفانه بیش از دو سال در مجلس و هیئت دولت خاک خورد و تصویب نشد.
 
وی با تاکید بر اینکه مسئولان مراکز و موسسات قرآنی باید بصیرت و آگاهی نسبت به جریانها و فعالیتها داشته باشند، بیان داشت: درگیر روزمرگی شدن در فعالیتهای قرآنی و عدم آشنایی با تحولات قرآنی آفتی است که یک نسل توان جبران آن را نخواهد داشت.
 
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی اظهار داشت: اتحادیه موسسات، مراکز و خانه های قرآن استان مرکز ثقل فعالیت های قرآنی است که دستگاههای اجرایی متولی باید با همکاری و هماهنگی سیاه نمایی ها، دروغ، ریا و تزویر را در جامعه از بین ببرند.
 
علیزاده با انتقاد از عدم توجه مسئولان به بزرگان و متولیان نهضت قرآن آموزی در کشور، افزود: متاسفانه هم اکنون نسل جدید به دلیل آگاهی کم از وضعیت حاکم بر جامعه و کمبود اطلاعات قرآنی از نبود متولی خاصی برای فعالیت های قرآنی انتقاد می کنند.
 
وی با بیان اینکه در واقع متولی خاصی برای ساماندهی فعالیت های قرآنی انجام یافته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر طرح، برنامه و آمار قابل استنادی در کشور برای ارزیابی میزان تاثیرگذاری فعالیت های قرآنی در اقشار مختلف مردم به صورت مستمر وجود ندارد.
 
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در بدنه حاکمیتی دولت فعالیت های قرآنی در رده های پائین اولویت های اجرایی قرار دارند، خاطرنشان کرد: اعتبارات اضافی برخی دستگاهها، برای اجرای فعالیت های قرآنی اختصاص می یابد.
 
به گفته علیزاده، قرآن، محور فعالیت های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در جامعه اسلامی است ولی متاسفانه تا کنون در بدنه حاکمیتی دولت جایگاه قرآنی وجود ندارد که این امر منجر به تاسیس دارالقرآن در سازمانها و نهادهای مختلف شده است.
 
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به توانمندی اداره کل تبلیغات اسلامی در ظرفیت سازی حوزه فعالیت های دینی و قرآنی، بیان داشت: متاسفانه از ظرفیت های ایجاد شده توسط این اداره سایر دستگاهها، به دلیل نداشتن بودجه و امکانات کافی بهره می برند.
 
علیزاده با انتقاد از اختصاص کل بودجه قرآنی کشور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: در بدنه ادارات کل ارشاد اسلامی استانها تیم کارشناسی که بتواند در حوزه قرآن طرحها و برنامه هایی محتوایی ارائه و اجرا کند، وجود ندارد.
 
 
 

/1001/
  نظر شما درباره این خبر
* با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نطرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید . 
* نظرات شما پش از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .

  نام و نام خانوادگی
    نشانی پست الکترونیکی
  نظرات شما
  نظرات کاربران درباره این خبر

پنج شنبه 7 آبان 1388   jafar110
خوب است


صفحه اصلی  |  مقالات  |  اخبار و اطلاع رسانی  |  کتابخانه موضوعی  |  مجموعه تصاویر  |  دریافت نرم افزار  |  معرفی پایگاه ها  |  بانک صوت و فیلم  |  کارت پستال
نقشه سایت  |  ارتباط با ما  |  درباره ما  |  عضویت  |  ورود به محیط کاربری

تمامی حقوق این پایگاه متعلق به پرتال فرهنگی و اطلاع رسانی راسخون می باشد. استفاده از مطالب این پایگاه فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.