ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

چهارشنبه دهم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

فهرست کامل کارت پستال ها
تبلیغات
 نگهداري از گياه «بامبو»
 نقش مادران در کاهش عوارض بلوغ دختران
 هویت جنسی را جدی بگیرید
مایا
 آسيب‌هاي ماهواره از منظر آيات و روايات
 آيا کيهان شناسي به پايان مي رسد؟
RSS نمایش سوال و جواب

سه شنبه 23 فروردین 1390

بازديدها: 48   |   تعداد آرا: 1

• من ناراحتی قلبی دارم و چندی پیش نفس تنگی داشتم و به دکتر مراجعه کردم . اسپری و قرص به من دادند ولی هنوز ناراحتی تنفسی را دارم . وقتی زیاد ایستاده باشم یا غذای چرب بخورم مشکل تنفسی را دارم . الان بچه ی من چهار ماهه است و سرما خورده است . دکتر می گوید که اکسیژن کم می آورد . می خواهم بدانم که این بچه بیماری را از من گرفته است ؟


پاسخ:
پاسخ از خانم دکتر واحدی، فوق تخصص ریه:
ایشان خودشان زمینه ی از بیماری قلبی دارند و بدنبال یک بیماری عفونی دچار علائم حادی شده اند . نمی دانیم چه مدت اسپری را استفاده کرده اند . گاهی اوقات یک عفونت تنفسی می تواند منجر به التهاب در راههای تنفسی بشود که این خود عفونت تنفسی کنترل میشود و بعد از طی دوره ی بیماری محدود میشود و از بین می رود ولی آن اثرات التهابی که در راههای تنفسی به جا میگذارد ممکن است حتی تا هفته ها رد پای خودش را بگذارد. ممکن است مصرف اسپری نیاز باشد که تا چندین هفته حتی تا هفته ها ادامه پیدا بکند . دیگر اینکه ایشان می گویند بعد از مصرف غذاهای چرب مشکل شان تشدید میشود . ممکن است که اگر از این خانم سوالات دقیق تری بکنیم درجاتی از رفلاکس اسید معده را داشته باشند که خود این به مشکلات تنفسی دامن میزند . پس لازم است که این بخش کنترل بشود و حتی در صورت نیاز رژیم غذایی مناسب کنترل اسید معده به آنها داده شود . در مورد فرزندشان نیاز است که معاینه خوب قلبی و ریوی بشود تا مشخص بشود که بچه اختلال ساختار قلبی یا ریوی نداشته باشد که منجر به کاهش اکسیژن خون میشود . چون صرف اینکه بچه در مقابل یک واکنش آلرژی منجر به کمبود اکسیژن بشود این طور نیست و این یک سیر پیشرفته ای است . با این اطلاعات محدود نمیشود پاسخ ایشان را داد . یک معاینه دقیق لازم است . واندازه گیری گازهای خونی بچه که آیا کاهش اکسیژن خون وجود دارد یا خیر و اگر وجوددارد به چه درصدی ؟ و چه علائم همراه دیگری با آن یافت میشود که باید بر اساس بیماری زمینه ای تصمیم گرفته بشود .
www.ch3.ir
نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

تبلیغات سایت
 پرسش و پاسخ های دوست و دوست یابی
 پرسش و پاسخ های خودارضایی
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی:

جدیدترین مقالات
پیامک تسلیت وفات حضرت زینب (علیهاالسلام)

دارد از روز ازل دیده بینا زینب عشق را کرده به نه کنگره معنا زینب اولین صابره ارض و سما ادامه ...

آشپزي ويژه براي تقويت چشم

سلامت چشم و ديد انسان بي گمان با تغذيه سالم در ارتباط است. چگونه مي توان تصور كرد كه عضوي ادامه ...

آشپزي ويژه براي پيشگيري از پوكي استخوان

اصولاً اكثر گياهان و ميوه ها حاوي ويتامين ها، املاح و فيتواستروژن (استروژن هاي گياهي) ادامه ...

آشپزي ويژه كاهش وزن

شايد شما هم از جمله افرادي هستيد كه ساليان طولاني از چاقي و افزايش وزن رنج مي بريد. خيلي ادامه ...

آشپزي ويژه كاهش وزن

شايد شما هم از جمله افرادي هستيد كه ساليان طولاني از چاقي و افزايش وزن رنج مي بريد. خيلي ادامه ...

آشپزي ويژه براي پيشگيري از پوكي استخوان

اصولاً اكثر گياهان و ميوه ها حاوي ويتامين ها، املاح و فيتواستروژن (استروژن هاي گياهي) ادامه ...

آشپزي ويژه براي تقويت چشم

سلامت چشم و ديد انسان بي گمان با تغذيه سالم در ارتباط است. چگونه مي توان تصور كرد كه عضوي ادامه ...

پيتزا با طعم سلامتي

لطفاً‌ به من بگوييد چگونه مي توانم پيتزا بخورم و سلامت هم باشم؛ من عاشق پيتزا هستم و از ادامه ...

غذاهاي شفابخش براي كمردرد

مصرف يك رژيم غذايي متعادل در حفظ سلامت عمومي بدن بسيار مؤثر مي باشد. رژيم غذايي متعادلي ادامه ...