ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

شنبه بیست و دوم بهمن 1390 خورشیدی (سال جهاد اقتصادی)

فهرست کامل کارت پستال ها
تبلیغات
 عجايب شهرها و سرزمين هاي ايران
 وضعیت زنان در آخرالزّمان
 نگهداري از گياه «بامبو»
 کسری بودجه آمریکا
 وقتی شما گرم هستید اما همسرتان سرد است
 هویت جنسی را جدی بگیرید
 شکل گرفتن توحيد
RSS نمایش سوال و جواب

چهارشنبه 25 اسفند 1389

بازديدها: 35   |   تعداد آرا: 1

• ازدواج فرزندان آدم چگونه بوده است ؟


پاسخ:
در ايـن باره در ميان دانشمندان اسلامى دو نظر وجود دارد و هر كدام براى خوددلايلى از قرآن و روايات ذكر كرده اند . اينك ما هر دو نظر را بطور اجمال در اين صفحات نقل مى كنيم :1 - در آن زمان هنوز قانون تحريم ازدواج خـواهر و برادر از طرف خداوند قرار داده نشده بود و چون راهى براى بقاى نسل بشر غير از اين راه نبود , از اين جهت ازدواج آنان با يكديگر صورت گرفته است ; ناگفته پيداست كه دستگاه قانونگذارى ازآن خداست ان الحكم الا للّه حكم تنها از آن خداست (1) چه اشكال دارد كه بطور مـوقـت بـراى گـروهـى از راه ضرورت اين گونه ازدواج در آن زمان بلامانع و مباح باشد و براى ديـگـران عـموما تحريم ابدى شود ؟
طرفداران اين نظريه از ظواهر قرآن با اين آيه براى خود دليل مـى آورنـد : و بـث مـنهما رجالا كثيرا و نساءا و از آن دو , مردان و زنان فراوانى ( در روى زمين )منتشر ساخت . (2)ظاهر اين آيه مى گويد كه نسل بشر فقط به وسيله اين دو تن به وجود آمده است و اگرغير از اين دو در بقاى نسل او دخالت داشتند بايد بفرمايد و بث منهما و من غيرهما يعنى به وسيله اين دو و غير آنان 000 . عـلاوه بـر ايـن , در روايـتـى كـه مرحوم طبرسى آن را در احتجاج از امام سجاد عليه السلام نقل مى كند اين مطلب تاييد شده است . 2 - نظر ديگر اين است : چون ازدواج فرزندان آدم با يكديگر ممكن نبوده - زيراازدواج با محارم يك عـمـل قـبـيح و زشت است - فرزندان آدم با دخترانى از نژاد و نسل ديگر كه در روى زمين بودند ازدواج كـردنـد , بـعـدا كـه فرزندان آنها با هم پسر عموشدند زناشويى در ميان خود آنان صورت پـذيـرفت و اين نظر را نيز بعضى از روايات تاييد مى كند , زيرا نسل آدم نخستين انسان روى زمين نبوده , بلكه پيش از او نيزانسانهايى در زمين زندگى مى كرده اند . حـاصل اين كه : ممكن است گفته شود كه پسران آدم با بقاياى انسانهاى پيشين كه قبل از خلقت آدم و حوا در روى زمين زندگى مى كردند , ازدواج كرده اند و از گفتگوى خدابا فرشتگان درباره آفرينش آدم در روى زمين استفاده مى شود كه قبل از آدم و حواانسانهايى در روى زمين زندگى مى كردند و اين حقيقت از روايات نيز استفاده مى شود.
منبع : پاسخ به پرسشهاى مذهبى، آیت الله العظمی مكارم شيرازى و آیت الله جعفر سبحانى
نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران
0
مدیر بخش (دوشنبه 25 مرداد 1389)

با سلام و تشکر
از قسمت چپ بالای صفحه ی اصلی سایت اقدام به عضویت نمایید. لطفا به نکات زیر در هنگام ثبت نام توجه فرمایید:
1-نام کاربری و رمز عبور حتما باید لاتین باشد.
2-در صورت ظهور ستاره ی قرمز رنگ در کنار فیلد(باکس) نام کاربری و یا رمز و یا غیره ، مقدار وارد شده غیر مجاز میباشد.
3-در صورتی که پس از کلیک کردن دکمه ی ثبت عضویت برخی از فیلدها خالی شد احتمالا مقدار وارد شده ی آن فیلد تکراری است.
4 – در صورتی که در قسمت کد امنیتی در ابتدای کد این کاراکتر o را مشاهده نمودید منظور همان عدد صفرمی باشد .
.به امید همکاری هر چه بیشتر شما با ما

0
mansoor67 (دوشنبه 28 تیر 1389)

آموزنده و جالب

0
mansoor67 (دوشنبه 28 تیر 1389)

آموزنده و جالب

0
رسول (یک شنبه 24 مرداد 1389)

خیلی سایت خوب و بامحتوایی دارید لطف کنید طریقه عضویت و گرفت رمز سایتتان را برایم بفرستید

تبلیغات سایت
کارت پستال های دهه فجر
درخواست مشاوره از راسخون
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی:

جدیدترین مقالات
فتنه رمال

يک زني رفت پيش رمالي تا بگيرد براي خود فالي گفت اي مرد پاک گوهر من کرده از ادامه ...

نگران نتيجه نبودم

«سهيل احساني بنافتي » افتخارآفرين ايراني است که در تاريخ 19 /8 /1369 در ساري متولد شد. ادامه ...

وسوسه هاي مزاحم

احتمالاً تا موضوع اين مقاله ما را ببينيد، فکر مي کنيد که وسواس چه ربطي دارد به ما جوان ادامه ...

وصل و هجران

اشاره : اخيراً کتابي با عنوان (وعده ديدار) از انتشارات مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني ادامه ...

داروهاي ضدّچاقي

چاقي بيش از حدّ يا Obesity در حال افزايش بوده و در حال حاضر فقط دو نوع دارو براي كاهش ادامه ...

حيات دوباره به اندام هاي از بين رفته بدن

در اواخر سال 2005 ميلادي يك متخصص قلب به نام خانم «دوريس تيلور» به لطف خداوند حيات دوباره ادامه ...

مسابقه خورشيدي

سه چرخه اي را كه ملاحظه مي كنيد به عقيده طراح آن بسيار آينده نگرانه بوده و از نظر تكنيكي ادامه ...

خودروي سخنگو

سير پيشرفت علم و تكنولوژي نشان مي دهد كمتر از يك دهه ديگر سر و كار بشر عموماً با وسايل ادامه ...

دردسر

تازه در کتاب خانه را باز کرده بودم. پنج - شش نفري پشت ميزها نشسته بودند که سر و کله اش ادامه ...