کاربر میهمان به پرتال راسخون خوش آمدید ورود به محيط کاربري فراموشی رمز عبور عضویت سه شنبه بیستم بهمن 1388 خورشیدی (اصلاح الگوی مصرف)
مقالات موضوعی

مسیر جاری: صفحه اصلي / بانک پرسش و پاسخ / کلیات

تبلیغات سایت 

مشاوره

تصاویر هفته



 
پرسش و پاسخ های کلیات   

چرا با وجود اعتقادات صحيح، شاهد رفتارهايی هستيم كه در تضاد با اعتقادات دينی و مذهبی ما مسلمانان است؟ (علت ايجاد زاويه ميان اعتقادات دينی و مذهبی و رفتار ما در جامعه، چیست؟)

 •

 نمایش پاسخ ...  

آیا ممکن است توضیحی در مورد عشق بیان نمائید؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

آيا خواندن رمان‏هاى عشقى اشكال دارد؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

کلمه‏ی واجب الوجود و ممکن الوجود و ممتنع الوجود چه معنی دارد؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

درباره خداوند توهم دارم، چه اقدامي انجام بدهم؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

من هیچ از دینم نمیدانم و دلم میخواهد عمیقا دینم را بفهمم به نظر شما برای راهیابی به دین اسلام اولین قدم چیست دین شناسی ، خداشناسی ، پیامبر شناسی، امام شناسی، اخرت شناسی، انسان شناسی، فقه واصول و یا غیره اگر اصولی را به ترتیب به من معرفی کنید با ذکر کتاب یا منبع ممنون میشوم که من از کدام موضوع شروع کنم و چه طور؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

نسبت به صحت بعضي از اصول دين شك و ترديد دارم ، چگونه اين مشكل را حل كنم؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

راز عصمت چيست؟ اگر عصمت پيامبران و امامان، موهبتى الهى و ناشى از لطف و علم خدادادى است، چرا ما مشمول اين لطف و عنايت واقع نشديم؛ زيرا در اين صورت اگر خدا به ما هم لطف مى‏نمود و علم خدادادى عنايت مى‏كرد، ما نيز معصوم مى‏شديم؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

مفهوم واقعى شفاعت چيست؟ و اقسام آن كدام است؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

آيا توسّل به پيامبر و امامان(ع) و حاجت خواستن از آنان، مؤثر دانستن غير خدا و شرك نيست؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

معيار "ديني بودن" يك مطلب چيست؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

گستره حجيت عقل چقدر است؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

آيا در معارف اعتقادي، حديث حجتيت دارد؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

آیا نمی شود گفت چون عقل بشر براي قانونگذاري كافی است لذا نيازي به تقنين الهي نيست؟

 •

 نمایش پاسخ ...  

راز آفرينش انسان چيست و هدف از خلقت او چه بوده است؟ خدايى كه غنى و بى نياز است و به چيزى حتّى آفريدن موجودى نياز ندارد، چرا انسان را آفريده و چه نيازى به خلقت او داشت؟ اگر گفته شود كه در خلقت انسان هدفى در نظر گرفته نشده است، در اين صورت بايد گفت كه آفرينش او لغو و بى هدف بوده است و ساحت پاك آفريدگار جهان از اين نسبت پيراسته مى باشد و اگر تصوّر شود كه خداوند او را براى هدف و مقصدى آفريده است، لازمه اين سخن اين است كه آفريدگار جهان براى رفع نيازى دست به آفرينش او زده است در صورتى كه خداوند از هر نوع احتياج و نياز مبّرا و منزّه مى باشد!

 •

 نمایش پاسخ ...  

علت اين همه اختلاف عقايد چيست؟ چه راهى براى تشخيص درست حق از باطل وجود دارد؟ حديثى است از رسول اکرم که: اگر ابوذر ميدانست که سلمان چگونه فکر ميکند اورا تکفیر میکرد. با اينکه هردو از ياران صديق رسول الله بودند. آيا اين به ما نمى فهماند که بايد افکار باز داشته باشيم و هدف را نگاه کنيم نه روش. اگر هدف کمال انسانى و رسيدن قرب الى الله است پس چه فرقى بين تکاثر آراست؟

 •

 نمایش پاسخ ...  


 1

تبلیغات 


تكثیر سلاحهاى هسته اى
قارچ ها
راهنمای کاربردی رنگ ها برای ست کردن لباس
چگونه همه جا معشوق مطلوبی باشیم؟

آمار بانک سوالات 

9000 سوال :تعداد سوالات
282 گروه :تعداد گروهها
 


صفحه اصلی  |  مقالات  |  اخبار و اطلاع رسانی  |  کتابخانه موضوعی  |  مجموعه تصاویر  |  دریافت نرم افزار  |  معرفی پایگاه ها  |  بانک صوت و فیلم  |  کارت پستال
نقشه سایت  |  ارتباط با ما  |  درباره ما  |  عضویت  |  ورود به محیط کاربری

تمامی حقوق این پایگاه متعلق به پرتال فرهنگی و اطلاع رسانی راسخون می باشد. استفاده از مطالب این پایگاه فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.