ذخیره تغییرات تنظیمات پیش فرض بخشهای مورد علاقه خود را جهت نمایش در این صفحه انتخاب نمائید:

چهارشنبه دهم خرداد 1391 خورشیدی (سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی)

فهرست کامل کارت پستال ها
تبلیغات
 نگهداري از گياه «بامبو»
 نقش مادران در کاهش عوارض بلوغ دختران
 هویت جنسی را جدی بگیرید
مایا
 آسيب‌هاي ماهواره از منظر آيات و روايات
 آيا کيهان شناسي به پايان مي رسد؟
RSS نمایش سوال و جواب

سه شنبه 23 فروردین 1390

بازديدها: 51   |   تعداد آرا: 1

• من کم خونی شدید دارم و بخاطر سرطان مغز استخوان پیوند مغز استخوان شده ام و الان دوباره می گویند که باید پیوند بشوم زیرا بیماری ام عود کرده است بعد از سه سال . آر وی سی من دوهزار و صد است و پلاکت صدهزار است . چند روز تب و لرز شدید دارم . این دفعه به من میگویند که باید از خواهر یا برادرت پیوند بشوم . خیلی خسته هستم و توانایی من خیلی کم است . راهنمایی بفرمایید .


پاسخ:
پاسخ از آقای دکترعلیرضا سعادت، فوق تخصص خون و آنکولوژی:
یکی از علت های کم خونی وقتی است که سلول های مغز استخوان پُر از سلول های بیگانه میشود و یکی از آنها سرطان مغز استخوان است . که ممکن است حاد باشد و در همین حالت بیشتر بیماران را پیوند می کنند . که بهتر است برای این افراد از پیوند آلوژن استفاده بکنند یعنی از دهنده ی خواهر یا برادر یا کسی که از نظر آنتی ژن ها به فرد نزدیک باشد . پیوندهای اتولوگ پیوندی است که از خودشان به خودشان زده میشود . که در این خانم هم از همین روش استفاده شده است . در این افراد امکان عود بیماری هست زیرا آلودگی وجود دارد . در این خانم باید اول مشخص بشود که بیماری عود کرده است یا نکرده چون گلبول قرمزشان دو هزار و صد پلاکت شان صد هزار است و این خیلی بعدی است که بیماری شان عود کرده باشد . برای اینکه مشخص بشود ایشان باید مغز استخوان بشوند یعنی نمونه برداری از مغز استخوان بشود . تعداد سلول های نارس در مغز استخوان باید بیش از بیست درصد باشد . اگر این مشخصه را داشته باشد یعنی بیمارعود کرده است . اگر این کار را کرده بانشد و بیماری هم عود کرده باشد چون یک بیماری بدخیم است و ممکن است رشد کند و بیمار را از پای در بیاورد بهتر است برای بار دوم برایشان از پیوند سلول های خواهر یا برادرشان استفاده بشود . برای ضعف و بی حالی خودان حتما به پزشک شان مراجعه کنند و به بخش پیوند بیمارستان شریعتی مراجعه کنند که بیشتر پیوندها درهمانجا انجام میشود . در آنجا باید آنتی بیوتیک های لازم را دریافت بکنند حتی اگر نیاز شد ایشان باید بستری بشوند و آنتی بیوتیک های وریدی استفاده بکنند . و اگر هموگلوبین ایشان زیر هفت است به ایشان خون تزریق کنند . چون پلاکت ایشان صد هزار است این خانم به تزریق پلاکت نیازی ندارند . ولی گلبول سفید پایین است و تب دارند . حتما باید بستری بشوند و درمان قطعی ایشان همان پیوند آلوژن است .
www.ch3.ir
نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید .
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود .
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.

  نام و نام خانوادگی
  پست الکترونیکی
  نظرات شما
نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

تبلیغات سایت
 پرسش و پاسخ های دوست و دوست یابی
 پرسش و پاسخ های خودارضایی
ارسال به دوستان

پست الکترونیکی:

جدیدترین مقالات
شرحی بر خطبه قاصعه (6)

«شیطان قسم یاد کرد و گفت: خدایا به خاطر آنکه مرا اغوا کردی، بی گمان کردار ناپسند بندگانت ادامه ...

نقد و بررسی کتاب «اندیشه های اقتصادی در نهج البلاغه» - (1)

نهج البلاغه حاوی مطالبی در زمینه های مختلف زندگی است، اقتصادی نیز بخشی از زندگی است، پس ادامه ...

معرفی کتاب «بیت المال در اسلام»

این کتاب قسمتی از درس های حضرت آیت الله حسین نوری همدانی است که در مسجد اعظم قم برای جمعی ادامه ...

پیرامون اقتصاد در نهج البلاغه (1)

آقایان دکتر علی صادقی تهرانی از دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علی اصغر هدایتی از مؤسسه ادامه ...

اقتصاد در نهج اابلاغه

□ همان طور که مستحضرید در نهج البلاغه مطالب مختلفی از امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) نقل ادامه ...

اقتصاد در نهج اابلاغه

□ همان طور که مستحضرید در نهج البلاغه مطالب مختلفی از امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) نقل ادامه ...

اخلاق و اقتصاد (2)

در بخش دوم این مقاله به بررسی کلمات قصار نهج البلاغه می پردازیم. این قسمت از کتاب نیز ادامه ...

اخلاق و اقتصاد (1)

مسائل اقتصادی همواره پیش روی جامعه و دولتمردان قرار داشته اند. موضوع رسیدن به حداکثر سود ادامه ...

اخلاق و اقتصاد (2)

در بخش دوم این مقاله به بررسی کلمات قصار نهج البلاغه می پردازیم. این قسمت از کتاب نیز ادامه ...