|
شهداودفاع مقدس مامدیون شهداوایثارگران هستیم
| ||
|
پگاه برآمدن آفتاب عالمتاب هدایت _ روز رهایی بشریت از ظلمت و جهل و استقرار نظام نجات بخش یکتا پرستی _ استمرار حاکمیت توحیدی ، آغاز رسالت رسول مهربانی بر همگان مبارک
عید مبعث بر تما م شیعیان تبریک باد شیعیان در روز مبعث شادمانی واجب است امر یزدان بر همه خلق جهان شد آشکار پیروی از دین حق باید بدانی واجب است مکتب اسلام باشد مفتخر بر یک نبی مکتبی باید بماند جاودانی واجب است احمد مرسل شده مبعوث از سوی خدا بهر امت رهنمای کاردانی واجب است بهترین خلق خـدا باحُسن خُلقی آمــده رحمتُ للعالمین را آستانی واجب است یک خدیجه می شود همرا او با ثروتش همسری بهر رسول مهربانی واجب است یک وزیر باوفا دارد پیمبر در رکاب یک وصی همچون علی مولای دینی واجب است
شاعر : محمد تقی داروگر
[ پنج شنبه 9 تیر 1390 2:35 PM ] [ محمدعلي حاجيان ]
ویـژه نـامه « شهـادت حضرت موسی کاظـم(علیه السلام)» جهت مشاهده کامل ویژه نامه لازم است در ابتدا روی گزینه display images below و یا show images در بالای صفحه کلیک فرمائید}
25 ماه رجب سالـروز شهـادت مظلومانه وغریبانه هفتمـین امام و حجت خداونـد باب الحوائج، پدربزرگوار امام رضـا (علیه السلام)، «حضرت موسـی بن جعفر کاظـم (علیه السلام)» را تسلیت عرض مینمائیم.
پخش مستقیم از کاظمین« حرم مطهر امام موسی کاظم (علیه السلام) و امام محمد تقی(علیه السلام) » [ سه شنبه 7 تیر 1390 1:16 PM ] [ محمدعلي حاجيان ]
شماره خبر: 100846777533 سه شنبه 31 خرداد 1390 - ساعت 15:00
حسيني در اختتاميه جشنواره قصهنويسي كتاب كودك و نوجوان:
ثبت ناگفتههاي جنگ بايد به رزمندگان دفاع مقدس تحميل شود
جام جم آنلاين: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اگر هم دست به قلم نيستند يا نميگيرند، ناگفتههاي فراواني دارند كه بايد به آنها تحميل شود، اين خاطرات را رشته تحرير درآورند چرا كه خاطرات و ناگفتههاي آنها برگرفته از واقعيت بوده و از افسانهپردازي و خيالپردازي خارج است.
![]() به گزارش فارس، مراسم اختتاميه چهارمين جشنواره قصهنويسي و تصويرگري كتاب كودك و نوجوان شب گذشته با حضور سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، علي زارعي نجفدري، مدير عامل انتشارات علمي و فرهنگي، بهاءالدين خرمشاهي، نويسنده و هوشنگ مرادي كرماني، نويسنده در سالن اجتماعات انتشارات علمي و فرهنگي برگزار شد. در اين مراسم سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: عرصه كودك و نوجوان بسيار حائز اهميت است چرا كه شكلگيري شخصيت افراد در دوران كودكي است. وي اضافه كرد: امروزه رسانهها نقش بيبديلي دارند به همين دليل سرمايهگذاري بسياري در قالب داستان، قصه، كتاب، بازيهاي سرگرمي، كارتونها، انيميشنها و بازيهاي يارانهاي صورت ميگيرد و همه اينها اهداف خاص خود را دارا است.
[ جمعه 3 تیر 1390 12:52 PM ] [ محمدعلي حاجيان ]
برای گفتن حرفم راه دوری نمی روم . از همین جمعه شروع می کنم ، همین جمعه که کوه می روی . یا نه! ،از طول هفته که دورن شهر عبور و مرور می کردی تا با عجله به محل کار یا دانشگاهت برسی.
در شلوغی شهر ، کنار همین ترافیک سنگین ، در حضور همین روز مرگی ها ، نزدیک خانه ات ، محل کارت و یا داخل دانشگاهت حتی اگر چشم سرت را هم باز کنی کفایت می کند تا ستاره بارانی ،از قبور شهدای گمنام جلوی دیدگانت به تلالو بنشیند .
![]()
خیلی از ما حتی روزانه از کنار این منابع رحمت الهی گذر می کنیم ولی یا بی توجهیم ، یا صلواتی نثار روان پاکشان می کنیم و یا با دلسوزی ، که این ها جوانیشان و آرزوهایشان را گذاشتند و اکنون دستشان از دنیا کوتاه است و ما بهره مند از نعمت های دنیا ، فاتحه ای می خوانیم.
و چه خوش گفت سید شهیدان اهل قلم "پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند ، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند". [ چهارشنبه 1 تیر 1390 7:24 PM ] [ محمدعلي حاجيان ]
|
||