مترجم سایت

فوتبال نیوز
فوتبال نیوز
جدیدترین خبرهای فوتبالی
جواد نکونام متولد۱۶ شهریور ۱۳۵۹ در شهر ری است. 81 بازی ملی دارد. 14 گل ملی به ثمر رسانده است. قدش 186cm است . وی در درتیم های پاس تهران، الوحده و الشارجه امارات بازی کرده است و درسال 2006 نیز در بین ده بازیکن برتر آسیا قرار گرفته است و در حال حاضر عضو باشگاه اوساسونا می باشد. نکونام در بیست و دوم دیماه سال 1379 و درحالیکه تنها 19 سال و 31 روزسن داشت، برای نخستین بار پیراهن تیم ملی کشورمان را در دیدار دوستانه برابر اکوادور برتن کرد و در حال حاضر بعد از مهدی مهدوی کیا و علی کریمی کاپیتان سوم تیم ملی ایران به حساب می آید.
وی اولین بازیکن ایرانی است که پایش به لا لیگای اسپانیا راه یافت و به گفته خودش میخواهد با ورودش به اسپانیا پای دیگر بازیکنان ایرانی را به اسپانیا باز کند. جواد اولین گل خود در اوساسونا را در مقابل ویارئال به ثمر رساند



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
علی دایی متولد ۱ فروردین سال ۱۳۴۸، بازیکن سابق تیم ملی ایران و سرمربی کنونی این تیم و سرمربی سابق تیم سایپا و از مشهورترین بازیکنان تاریخ تیم ملی فوتبال ایران است. او در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۸۶، طی حکمی از سوی علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران با قراردادی سه ساله به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد. دایی تا پایان جام جهانی ۲۰۰۶ بازیکن اصلی و کاپیتان تیم ملی ایران بود.
دایی ۱۰۹ گل ملی در کارنامهٔ خود دارد و با فاصلهٔ زیادی بهترین گلزن بازی‌های ملی در تاریخ فوتبال جهان است. در سال ۱۳۸۶ خورشیدی، فدراسیون آمار و ارقام فوتبال (متعلق به فیفا)، علی دائی در رده بیست و ششم لیست بازیکنان برتر تاریخ فوتبال جهان قرار گرفت، که در این فهرست وی به عنوان تنها بازیکن آسیایی در میان برترین‌های تاریخ فوتبال مشاهده می‌شود
دایی سابقهٔ بازی در تیم‌‌های مهم بوندس ‌لیگا همچون بایرن مونیخ را دارد و به همراه این تیم به نایب قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافته‌ و همچنین یکی از اعضای کمیته فنی فیفا است
علی دایی در فوتبال باشگاهی:
دایی، فوتبال را از باشگاه‌های کوچک شهر اردبیل همچون استقلال اردبیل و شهرداری اردبیل آغاز کرد. او پس از قبولی در دانشگاه صنعتی شریف و اقامت در تهران، به تیم تاکسیرانی تهران، سپس به بانک تجارت پیوست و در این تیم بود که مورد توجه بیشتری قرار گرفت و برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد.
دایی بعدها به پرسپولیس تهران و سپس السعد قطر پیوست و از این تیم راهی اروپا شد و همراه با کریم باقری به باشگاه آلمانی آرمینیا بیله‌فلد و خداداد عزیزی به اف سی کلن آلمان پیوست. مقصد بعدی او بایرن مونیخ آلمان بود. فرانس بکن‌بائر رییس باشگاه بایرن مونیخ، علی دائی را برای این باشگاه انتخاب کرد و وی را مهاجمی در سطح جهانی معرفی کرد. حضور دایی در بایرن مونیخ آلمان نقطه‌ اوج فوتبال او بود، زیرا پیش از آن حضور بازیکنی ایرانی و حتی آسیایی، در یک باشگاه معتبر، نظیر بایرن مونیخ سابقه نداشت. دایی به همراه بایرن مونیخ تا فینال جام باشگاه‌های اروپا رفت و در نهایت مدال نقرهٔ آن بازی‌ها را به دست آورد. گرچه دایی در بازی فینال به میدان نیامد.
او سپس به هرتا برلین آلمان پیوست و با پوشیدن پیراهن شماره ۹ از اصلی‌ترین بازیکنان این تیم بود. دایی با هرتا برلین هم در جام باشگاه‌های اروپا بازی کرد و دو بار دروازهٔ چلسی و یکبار دروازهٔ آث میلان را گشود. حضور موفق علی دائی در باشگاه‌های اروپایی، راه را برای بسیاری از بازیکنان آسیایی از جمله هیده توشی ناکاتا و مهدی مهدوی کیا گشود.
علی دایی با باشگاه سایپا به عنوان بازیکن و سرمربی تیم سایپا ، در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز کرد. این تیم توانست در خرداد ماه ۱۳۸۶ قهرمانی ششمین لیگ برتر را به دست آورد. او هم‌زمان با قهرمانی سایپا در روز ۷ خرداد ۱۳۸۶، بازدن گل قهرمانی سایپا، که آخرین گل رسمی آقای گل جهان بود، از بازیگری در رشته فوتبال، در مقاطع رسمی، برای همیشه خداحافظی کرد.
لیست تیم‌های باشگاهی :
سلمان آباد اردبیل.
استقلال اردبیل.
تاکسیرانی تهران.
بانک تجارت تهران.
پرسپولیس تهران.
السد قطر.
آرمینیا بیله‌فلد آلمان.
بایرن مونیخ آلمان.
هرتابرلین آلمان.
الشباب امارات.
پرسپولیس تهران.
صبا باطری تهران.
سایپا کرج
علی دایی در سال‌های اخیر همواره بازیکن اصلی ایران و کاپیتان این تیم بوده‌است. او بیشترین بازی ملی و بیشترین گل زدهٔ تاریخ تیم ملی را دارد (گل‌های زدهٔ او در میان تمام تیم‌های جهان نیز اول است).
او در جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ امارات به همراه باقری و عزیزی از بهترین ستارگان ایران بود.
دائی در بازی معروف ایران و استرالیا در بازی پلی اف مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) فرانسه پاس گل دوم ایران را برای خداداد عزیزی ارسال کرد و این گل باعث راهیابی ایران به جام جهانی شد.
او به همراه ایران در دو جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و ۲۰۰۶ آلمان به میدان آمد و در ۵ بازی ایران در این بازی‌ها شرکت کرد. پاس دایی بود که زمینه ‌گذار گل مهدوی‌کیا به آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ شد.
از نقاط اوج دوران ورزشی دایی را می‌توان روز ۲۴ آبان ۱۳۸۳ دانست. او در این روز و در مسابقات مقدماتی راهیابی به جام جهانی ۴ بار دروازهٔ لائوس را گشود تا نام خود را به عنوان اولین فوتبالیست تاریخ جهان که ۱۰۰ گل در بازی‌های ملی به ثمر رسانده ثبت کند. علی دایی در لیگ برتر ایران در سال ۱۳۸۶ به عنوان سرمربی و بازیکن توانست تیم سایپا را به قهرمانی برساند.
علی دایی در ۱۲ اسفند ۱۳۸۶ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران منصوب شد



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
احمدرضا عابدزاده متولد ۴ خرداد ۱۳۴۵ در آبادان دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس تهران است سالهای اولیه دهه ۶۰ در تیم هلال احمر اصفهان بازی می‌کرد. پنج بار اسمش از منتخب جوانان خط خورد ولی سماجت وی باعث شد تا سال ۱۳۶۴ جوانان اصفهان همراه با عابدزاده بازی کنند. ۱۸ سال بیشتر نداشت که به اردوی تیم ملی جوانان دعوت شد و در اواخر همین سال عضو ثابت تیم ملی گردید. در ۱۳۶۸ به تهران آمد و پیراهن استقلال تهران را به تن کرد وی در همین سال ازدواج کرد. پنج سال بعد پیراهن آبی اش را با رنگ قرمز عوض کرد و از دوم دی ماه ۱۳۷۳ رسما به حفاظت از دروازه پرسپولیس تهران پرداخت. وی دارای ۷۸ بازی ملی و۵۲ گل خورده می‌باشد که از این جهت یک رکورد جالب توجه‌است. وی در بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه یکی از ارکان موفقیت تیم ملی فوتبال ایران در راه صعود به جام جهانی بود. اوج شهرت احمد رضا در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ پکن اتفاق افتاد که با مهار ۳ پنالتی در فینال مسابقات در برابر کره شمالی ایران را به قهرمانی آسیا رساند



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
  این بازیکن دو رگهٔ ایرانی_آلمانی متولد ۶ اردیبهشت ۱۳۵۸ در شهر امدن آلمان است .وی دارای قد ۱۸۴ سانتیمتر است.
او از اواخر سال ۲۰۰۴ و پس از اصرار مقامات فدراسیون و تقاضای انبوه ایرانی‌ها به تیم ملی فوتبال ایران پیوست. او پیش از این برای تیم ملی زیر ۲۱ سال آلمان بازی کرده بود. وی نخستین بار در زمان برانکو ایوانکوویچ به تیم ملی ایران دعوت شد.
اولین بازی ملی خود را در مقابل تیم ملی بحرین انجام داد. اولین گل ملی خود را در برابر آذربایجان به ثمر رساند.وی سابقه بازی در باشگاههای المان,یونان و قبرس را دارد
تیم های قبلی:اس.وی.مین/فرایبورگ/لوبک / کایسرسلاترن



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
وی توانست در اولین سال حضورش در فوتبال ایران، تیم فوتبال پرسپولیس تهران را به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران برساند در تاریخ ۳۰ مه ۲۰۰۸ میلادی افشین قطبی رسما اعلام کرد که برای فصلی دیگر در ایران نخواهد ماند و از عقد قرارداد تازه برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس سرباز زد
وی در این زمینه گفته بود: «پرسپولیس باشگاه من است و در قلبم جا دارد و اگر با پرسپولیس به توافق نرسم با هیچ تیم ایرانی دیگری مذاکره نخواهم نکرد . او سرانجام در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۸۷ و پس از ۲۹۷ روز حضور در ایران، این کشور را ترک کرد ولی در روز ۱۳۸۷/۴/۱۳ اعلام کرد که به مدت دو فصل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خواهد بود.
افشین قطبی در شیراز زاده شد.
او در ۱۸ مرداد ۱۳۸۶ با پذیرش سرمربی‌گری تیم پرسپولیس مجددا به ایران بازگشت. او از سال ۱۳۶۰ تا سال ۱۳۷۰ در باشگاه‌های آلیتالیا، آتوباهن، ولی ایگلز و فلایرز آمریکا بازی کرد و بعد از آن تا سال ۱۳۷۶ در دانشگاه لس آنجلس بازیکن بود. افشین قطبی دارای مدرک مربی گری حرفه‌ای A می‌باشد. او از دانشگاه لس آنجلس (UCLA) مدرک کارشناسی مهندسی برق را نیز دریافت کرده‌است.
او از سال ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۸ به عنوان سرمربی تیم فوتبال زنان همین دانشگاه کار کرده‌است. او به مدت ۸ سال کمک مربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی بود. از مرداد ۱۳۸۶ به عنوان سرمربی به تیم پرسپولیس تهران پیوست و توانست این تیم را پس از ۶ سال قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران کند. او پس از قهرمانی با پرسپولیس این تیم را ترک کرد.
افشین قطبی متاهل است و همسر وی اهل کشور کره جنوبی است



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی

   محمد علی کریمی پاشاکی (زادهٔ ۱۷ آبان ۱۳۵۷ در کرج) فوتبالیست مشهور و توانای ایرانی است. او هم‌اکنون عضو باشگاه پرسپولیس تهران است. کریمی پیش از این در باشگاه‌های فتح تهران، پرسپولیس تهران، الاهلی امارات، بایرن مونیخ آلمان و السیلیه قطر نیز بازی کرده است.
او نخستین بار در سال ۱۹۹۸ در بازی مقابل کویت در بازیهای آسیایی بانکوک با پیراهن تیم ملی به زمین آمد. کریمی در ابتدای بازیهای دور سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰ نیز کاپیتان ایران بود که بعد از تیم ملی کنار ماند. بنابر اعلام ابوالفضل جلالی مدیر برنامه‌های علی کریمی مبلغ قرارداد این بازیکن در طول دو سال بازی در قطر ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو بود. کریمی با قراردادی به ارزش 300 میلیون تومان بار دیگر به پرسپولیس تهران پیوست تا به عنوان ارزان‌ترین ستاره فوتبال ایران در لیگ برتر مشغول به بازی شود. کریمی عضو تیم ملی فوتبال ایران است و در تیم‌های بزرگی نظیر بایرن مونیخ آلمان بازی کرده است. وی همیشه پیراهن شماره ۸ را به تن می‌کند. او در سال ۲۰۰۴ بازیکن سال آسیا شد.
باشگاه‌ها:
نوجوانان نفت تهران – ایران.
نوجوانان سایپا تهران – ایران.
جوانان سایپا تهران – ایران.
فتح تهران – ایران.
پرسپولیس تهران – ایران.
الاهلی دوبی – امارات.
بایرن مونیخ – آلمان.
القطر _ قطر
السیلیه قطر
پرسپولیس تهران
افتخارات:
نایب قهرمانی نوجوانان تهران با نوجوانان نفت.
قهرمانی امیدهای تهران با امیدهای فتح.
قهرمانی لیگ و جام حذفی ایران با پرسپولیس.
قهرمانی جام حذفی امارات با الاهلی امارات.
قهرمانی بازیهای آسیایی بانکوک با تیم ملی ایران.
قهرمانی غرب آسیا با تیم ملی.
قهرمانی جام بین قاره‌ای آسیا – اقیانوسیه با تیم ملی ایران.
بازیکن سال ۲۰۰۴ آسیا
راهیابی به جام جهانی 2006آلمان همراه با تیم ملی ایران




نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
 

زلاتکو کرانیکار متولد 19 نوامبر 1956 در زاگرب کرواسی است. کرانیکار که از بازیکنان افسانه‌ای تیم دینامو زاگرب بود از اوائل دهه 90 وارد عرصه مربی‌گری شد. وی در سال 1994 هدایت تیم فوتبال کرواسی زاگرب یکی از تیم‌های پرطرفدار کرواسی را برعهده گرفت و موفق شد در همان فصل اول این تیم را به مقام قهرمانی لیگ و جام حذفی برساند. وی سپس به اتریش رفته و هدایت تیم اف سی لینتس را برعهده گرفت ولی با توجه به پیشنهادات فراوان در کشورش بازهم به کرواسی برگشته و در سال 1998 موفق شد مجدداً تیم فوتبال کرواسی زاگرب را قهرمان لیگ و حذفی این کشور کند. وی برای یک فصل به مصر رفته و پس از آن به مدت یک فصل در یک تیم اسلونی مربی گری کرد ولی بازهم با توجه پیشنهادات فراوان کشورش به کرواسی بازگشت و موفق شد با تیم دیگر مطرح پایتخت ان اچ زاگرب به مقام قهرمانی برسد.
بعد از نمایش ناموفق تیم ملی کرواسی در راه مسابقات جام ملت‌های 2004 اروپا کرانیکار به عنوان سرمربی تیم ملی کرواسی انتخاب شد و موفق شد این تیم را به مرحله نهائی مسابقات جام جهانی 2006 آلمان برساند.
کرانیکار سپس به مدت یک سال هدایت تیم فوتبال الشعب امارات را در زمانی که مهرزاد معدنچی در آن تیم بازی می‌کرد، بر عهده گرفت
زلاتکو کرانیکار مهاجم سابق دینامو زاگرب و تیم ملی یوگسلاوی و سرمربی سابق تیم ملی کرواسی هدایت سرخپوشان در لیگ نهم را برعهده خواهد داشت




نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
  ساموئل اتوئو یکی از بچه شیر های دسته ی مخوف و شگفتی ساز فوتبال آفریقا واز نمونه های تکامل یافته و درجه یک کامرونی های شیفته و مستعد این ورزش است.
مهاجم مشهور و پرطرفدار تیم بارسلونا با رکورد کسب عنوان سومین بازیکن برتر فوتبال جهان در سال2005.کسب عنوان بهترین بازیکن سال آفریقا در دو سال پیاپی 2003.2004و همچنین جوانترین بازیکن جام جهانی 1998(فرانسه) با سن 17 سال و فاتح جام ملت های آفریقا در سالهای 2000.2002 با مدال طلای المپیک تابستانی سال 2000که در واقع از آغاز حرفه ای و درخشش در عرصه فوتبال و طی نزدیک یک دهه ی گذشته با تیم ملی کامرون همراه و در کسب موفقیت های آن سهیم بوده است.
نکته ی جالب کشف و انتقال او به اروپا توسط باشگاه پر ستاره ی رئال مادرید است در حالی که طی 6 سال تحت قرارداد با این تیم فقط در 3 بازی لیگ حضور یافته و9 گل زده است که این یک رکورد رویایی برای یک بازیکن است که در این مدت بیشتر به صورت بازیکن قرضی گذرانده است.
این ماجرا و حواشی آن تیم ملی کامرون و هموطنان متعصب .رفتار تهاجمی او .دردسرهای برخورد نژادپرستانه . زندگی خصوصی و فرمانروایی همسر.شایعات مربوط به رد کردن پیشنهاد چلسی و ترس از انگلیسی ها یا خرافات زنانه درباره ی مورینیو ی جادوگر و ضیافت های بارسلونا و هتل های لوکس و شام خوردن با زاغه نشینان و رقصیدن با مردم کوچه و خیابان های جنوب شهر . در زندگی این بچه شیر به چشم می خورد.
شانزدهمین و هفدهمین گل ها ی اتوئو در دقایق 38و57 بازی با سلتاویگو به ثمر رسید تا رکورد حیرت انگیز 17 گل در17 بازی در آن فصل در کارنامه اش ثبت شد و از سوی دیگر سیزدهمین پیروزی متوالی بارسلونا با سهم استثنایی این شیر کامرونی رقبا را به وحشت اندازد.
اتوئو چنان نمایان و خیره کننده بود که در 15سالگی شانس جهش به اروپا و قرارداد رویایی با رئال مادرید را تجربه کند و آنقدر گیج و هیجان زده و البته کم سن و سال بود که در فرودگاه پارما بدون اینکه کسی او را بیاورد پرواز اشتباهی را انتخاب کرد .
در اوج نا امیدی سراغ اولین آفریقایی تیره پوستی که دید ,دوید و کمک خواست و مرد غریبه او را به زمین رئال مادرید هدایت کرد.خودش می گوید که آنقدر بهت زده و هراسان شده بود که می خواست گریه کند و حتی فراموش کرد نام یا آدرس ناجی خود را بپرسد .
او به رئال مایورکا قرض داده شد و طی سالها فقط نام و قرار داد رئال مادرید را داشت.در مایورکا به جام کینگز دست یافت و برای خودش تجربه و جسارت کسب می کرد.شانس هنر نمایی در تیم کهکشانی رئال مادرید هرگز نصیب او نشد.
و به عنوان مهاجم خارجی نمی توانست بر نفوذ و شهرت غول هایی مانند رائول و رونالدو در خط حمله تیم غلبه کند پس قرارداد 24 میلیون یورویی انتقال به بارسلونا ,سرزمین کاتالانها رقیب دیرینه ی رئالی ها برایش حکم رهایی بود.
عنوان قهرمانی لالیگا در دو سال پیاپی 2004.2005و گلزن برتر تیم با24گل شروع کار بود.
او حالا پس از هم تیمی اش رونالدینهو و ستاره ی چلسی فرانک لمپارد عنوان سوم جایزه ی بهترین بازیکن سال فیفا در سال2005را به خود اختصاص داده و با غرور در مراسم با شکوه اهدای جوایز و کنفرانس مطبوعاتی با کت و شلوار گران قیمت خود در روبروی دوربینها قرار گرفت.
این همان جوان سر گردان در فرودگاه است که آدرس رئال را می پرسید و آرزوی بودن در خط حمله ی رئال مادرید در کنار رونالدو راداشت حالا در کنار رونالدینهو پله ی مروارید سیاه جهان و بزرگان دیگر بارسا کسب عناوین میکند و به رئال می فهماند که باز ی ندادن به این شیر گرسنه به ضرر این تیم تمام شد.
او کسی است که دو سال پاپی است چلسی به دنبال ساقهای خستگی ناپذیرش است و امسال هم دوباره پیشنهاد رویایی قرار داد این تیم را برای فصل بعد رد کرد.و گفت: پیشنهاد چلسی سخاوتمندانه و عالی بود اما پول خوشبختی نمی آورد.
البته بعدا معلوم شد که به خاطر همسرش این پاسخ را داده است.
او در بازی نخست توانست انتقام بارسا را از شن های آبی با گل خود بگیرد.
او با بارسلونا یک فصل دیگر تمدید کرد تو دستمزد خود را از 2.8میلیون دلار به 5.3 میلیون دلار رساند.
او آنقدر در جمع آبی و اناری پوشان محبوب شده که خوان لا پورتا رییس باشگاه بارسلونا حالا مدعی است که او را با تمام پولهای دنیا عوض نمی کند.
اتوئو در انتظار گرفتن دو جام در امسال است یکی جام اسپانیا و دیگری جام باشگاههای اروپاست.
او در مصاحبه ای جسورانه گفت که:من به خوشگلی بکام نیستم اما فوتبالیست بهتری هستم.
این تا حدی به دلخوری و احساس رقابت او نسبت به ستاره های رئال و اصولا این باشگاه مشهور و تیم کهکشانی سوپر استارهای مغرور و افاده ای آن مربوط میشود به هرحال آنها هرگز قدر او را ندانستند مگر وقتی که تیم های اروپایی برای جذب او به رقابت پرداختند و میلیونها دلار را وسط گذاشتند و رئال پشیمان برای باز خرید او تلاش کرد اما او دیگر به آنجا باز نمی گردد .بهترین تمرکز در زمین .کنترل توپ و قدر ت سریع در تصمیم گیری پشتوانه وی در گلزنی به تیمهای بزرگ است.



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
نام کامل : آندری سرجویچ آرشاوین
تاریخ تولد : ۲۹ می ۱۹۸۱

محل تولد : سنپترزبورگ روسیه

پست : فوروارد و جناحین
اولین بازی بین المللی: می ۲۰۰۲ مقابل بلاروس
آرشاوین به خاطر کنترل توپ، دید خوب، توانایی بازی*سازی و سرعت زیادش شناخته شده است
.
فوتبال را از ۷ سالگی آغاز کرد.. و از همان موقع تصمیم گرفت آن را به طور جدی ادامه دهد
..
از مدرسه فوتبال اسمینا فارغ التحصیل شد و در ۱۹۹۹ و اوایل ۲۰۰۰برای زنیت دسته دوم بازی کرد
.
در سال ۲۰۰۰ طی یک برد دور از انتظار ۳ بر هیچ مقابل تیم انگلیسی براهورد سیتی در سری رقابت های کاپ اینترو توتو حضوری چشمگیر برای زنیت داشت
.
پست خود را از دفاع راست شروع کرد و تا حد یک مهاجم هم جلو آمد و با بردن جایزه لیگ قهرمانی روسیه به عنوان بهترین بازیکن فصل به خاطر بازی سازی هایش اسم و رسمی به هم زد
...
در سال ۲۰۰۷ در لیگ روسیه در تمام بازیها حضور داشت و ۱۰ گل به ثمر رساند و در ۱۱ گل دیگر هم تاثیر بسزایی داشت
.
آرشاوین در یورو ۲۰۰۸ هم بسیار درخشید و پیشنهاد های مختافی از بارسا و چلسی در یافت کرد
.
او در نوجوانی برای تهیه هزینه کلاس های فوتبال به فروش لباس های دست دوم در مغازه دایی اش مشغول شد و از هما نجا به او لقب کهنه پوش داده شد
.
اما این روز ها او و همسرش وایولا و دختر کوچکشان آلینا (متولد ۱۴ آوریل ۲۰۰۸) زندگی مرفهی را در سنپترزبورگ دارند
.
او و وایولا در یک مسابقه فوتبال با هم آشنا شدند و مدتی پس از آن باهم ازدواج کردند
.
وایولا قبلا عکاسی میکرد که این روز ها به خاطر دخترش خانه نشین شده
.
هم چنین بسیاری از عکسهای منشتر شده از آرشاوین توسط همسرش عکاسی شده است
.
نام دخترش را روی بازوی چپ خود خالکوبی کرده است
.
به خاطر شیطنت در کودکی از ارتفاع ۴ متری سقوط کرد و مدت ۲۵ دقیقه بیهوش بود
.
از عضای انجمن ضد سیگاری جهان است

در کلیپ های تبلیغتاتی نایک و تویوتا حضور دارد
.
عاشق دونات توت فرنگی است

در خانه از یک موش نگه داری میکند
از لنز طبی استفاده میکند
.
به مصاحبه علاقه ای ندارد و میگوید گفتنی ها را در سایت اختصاصیش مینویسد



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
  تولد : 30/8/1972 جمهوری چک
قد : 177 سانتیمتر
وزن : 71 کیلوگرم
پست تخصصی : هافبک تهاجمی
باشگاهها :
1991-1992 دولکاپراگ جمهوری چک
1992-1996 اسپارتاپراگ جمهوری چک
1996-2001 لاتزیو ایتالیا
2001-2008 یوونتوس ایتالیا
افتخارات:
قهرمانی با اسپارتاپراک در سالهای ۱۹۹۵و ۱۹۹۴
نایب قهرمانی با جمهوری چک در جام ملتهای اروپا 1996
قهرمانی در جام حذفی با لاتزیو درسالهای ۱۹۹۸و ۲۰۰۰
قهرمانی با یوونتوس در سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵
عنوان بهترین بازیکن اروپا در سال۲۰۰۳
مرد سال فوتبال جمهورى چک در سالهای ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰ و ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴



نوشته شده در تاريخ جمعه 17 مهر 1388  توسط حسن رحمتی
(تعداد کل صفحات:19)      [ < ]   [ 10 ]   [ 11 ]   [ 12 ]   [ 13 ]   [ 14 ]   [ 15 ]   [ 16 ]   [ 17 ]   [ 18 ]   [ 19 ]