1-
اوایل
خرداد ماه سال جاری کمیته اصلاح الگوی مصرف آب در شرکت آب و فاضلاب شیراز
با ریاست مدیرعامل و عضویت کلیه معاونین, مدیران و کارشناسان ذیربط تشکیل
و شروع به فعالیت نمود.
2- برنامه پیشنهادی ستاد مرکزی اصلاح الگوی مصرف به کلیه اعضاء ارائه شد که مراتب بومی سازی و عملیاتی کردن این برنامه در دستور کار کمیته و کلیه اعضاء محترم قرار گرفته است.
3- محورهای اصلی برنامه اصلاح الگوی مصرف طی چندین جلسه در کمیته مطرح و با توجه به وضعیت موجود تولید و توزیع آب در کلان شهر شیراز, راهکارهای مناسب جهت حصول اهداف استراتژیک طرح, اتخاذ گردید و با بکارگیری کارشناسان مجرب جهت تصدی اجرای برنامه ها, اقدامات لازم صورت پذیرفته و به صورت جدی و فعال پیگیری می شود.
4- اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده تا این تاریخ به صورت اجمال به شرح ذیل اعلام می گردد:
الف : به منظور کاهش هدر رفت ظاهری برنامه عملیاتی گسترده ای توسط حوزه معاونت درآمد و امور مشترکین تهیه شده که مراحل تکمیل آن در دست اقدام است و پس از ارائه و تصویب نهایی آن در کمیته, در نیمه دوم سال جاری عملیاتی شده و فرآیندهای اجرایی آن شروع خواهد شد.
ب : برنامه عملیاتی گسترده دیگری نیز توسط حوزه معاونت بهره برداری تهیه گردیده است که با بررسی وضعیت موجود شبکه, چاهها, ایستگاههای پمپاژ و سایر تأسیسات مرتبط و انجام مهندسی مجدد و اجرای اصلاحات ضروری نسبت به افزایش تولید ـ کاهش هزینه هاـ کاهش هدر رفت و ... اقدامات لازم صورت پذیرد.
ج : جداسازی منطقه غرب شیراز که بالغ بر 75000 مشترک را شامل می شود به صورت یک منطقه ایزوله و مستقل به منظور انجام مطالعات کاهش هدر رفت, اعمال مدیریت فشار, نشت یابی و اقدامات اصلاحی شبکه و تأسیسات و انشعابات در دستور کار قرار گرفته است.
د : جداسازی شبکه آبرسانی فضای سبز شهرداری موضوع تفاهم نامه فی مابین وزارت کشور و وزارت نیرو در دستور کار قرار گرفت و کلیه انشعابات فضای سبز شهرداری بررسی و مکاتبات لازم به منظور جداسازی اینگونه انشعابات از شبکه شهری حسب توافق نامه مزبور انجام گرفته و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
هـ : اجرایی شدن تفاهم نامه بین نظام مهندسی و شرکت مهندسی آبفا کشور به منظور نظارت بر طراحی و اجرای استاندارد تأسیسات آب و فاضلاب کلیه اماکن براساس مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان و مقررات اجرایی وزارت نیرو توسط کمیته پیگیری گردید. شایان ذکر است اقدامات لازم به منظور هماهنگی با سازمان نظام مهندسی استان فارس جهت اجرای شیوه نامه ابلاغ شده در دستور کار کمیته قرار دارد.
و : به منظور فرهنگ سازی و اطلاع رسانی عمومی برنامه عملیاتی مناسب توسط مدیریت روابط عمومی در دست تهیه است که پس از طرح و تصویب در کمیته, عملیاتی خواهد شد.
ز : نصب کنتور روی کلیه انشعابات داخلی شرکت به منظور کنترل مصارف داخلی و همچنین نصب لوازم کاهنده مصرف در کلیه تأسیسات بهداشتی شرکت در دست انجام است.
ح : به منظور شناسایی و قطع کلیه انشعابات غیرمجاز (اعم از انشعابات فضای سبز و سایر انشعابات شخصی, عمومی, صنعتی و ....) توسط حوزه معاونت درآمد و امور مشترکین یک اکیپ فعال تشکیل شده است که برنامه عملیاتی آن پس از طرح و تصویب در کمیته, اجرایی گردید.
شایان ذکر است جهت ارتقاء بستر ارتباطی مخابراتی شرکت با واحدهای تابعه ، بررسی های کارشناسی ونیاز سنجی های لازم توسط معاونت برنامه ریزی وبهبود مدیریت صورت گرفته وجهت اقدام در دست پیگیری می باشد .

